Siemion, cytuj całość:
Cytat:
|
Ci którzy się wahają, czy warto przyjść i zobaczyć tę drużynę, przyjdą. Nie ma takiej opcji, żeby dla judaszowych srebrników godzić się na wszystko. To jest wykluczone i to się nie stanie. Chyba, że ktoś doprowadzi do tego, że mnie tutaj nie będzie
|
mtk napisał(a):

|
Tym samym sugeruje, że SKWK jest judaszem, ponieważ wypowiadał się w kontekście konfliku.
|
Wiedzieć co się mówi i mówić co się wie to jest różnica. Masz kontekst:
Cytat:
|
Na meczu z Cracovią frekwencja była 100-procentowa, a po tym co się stało musiała spaść. Później doszły do tego słabsze wyniki. Wpływ na ilość widzów w przyszłości będzie miała natomiast dobra gra zespołu, (...) Chcemy pozyskać dobrego lewego obrońcę,(...) wtedy obrona(..) powinna gwarantować małą liczbę straconych goli. A to może dać nam miejsce w czołówce. Ci którzy się wahają, czy warto przyjść i zobaczyć tę drużynę, przyjdą. Nie ma takiej opcji,....
|
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA