Wyświetl pojedynczy post
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2014, 12:16
Cytat:
ale jak ktoś nie ma zbyt wysokiego poziomu kultury osobistej to trudno oczekiwać od niego argumentów poważnych
No rzeczywiście łysy jacuś to chodząca kultura, która nazywa wielu niewinnych kibiców bandytami i judaszami. To dopiero argument.
Cytat:
Rozumiem, że liczba miejsc ograniczona itd itp, więc nic mi do tego
Sam sobie odpowiedziałeś.
Cytat:
ale na inne wyjazdy czy chciałem jechać sam czy nie to i tak musiałem do biletu dopłacić na transport - to już jest ograniczanie (finansowe). Podobnie było z wyjazdem na SPP na Narodowym z Legią (który ostatecznie nie doszedł do skutku)
Pożal się na policji, w ekstraklasie sa, prezesom klubów i tuskowi - to ich wymysł. Jedynym, który stara się narzucić SKWK (zresztą w moim mniemaniu dobrze) to trzeźwość i godne reprezentowanie barw.
Cytat:
Bednarz, jaki by on nie był, nie potrafi się z wami dogada skoro od razu zarzucasz kłamstwo czy mijanie się z prawdą.
Bednarz kłamie na każdym kroku czy do ciebie to nie dociera. Chyba masz kłopot bogactwa.
Cytat:
ale metoda, którą stosujecie bardziej uderza w klub niż w osobę
Nie w klub a w jedną sekcję, w której rządzi legijny autokrata. Niestety cierpi na tym Wisła, jaki z tego wniosek. Skoro popierający bojkot nie pojawią się na stadionie i cierpi na tym Wisła, co powinien zrobić prezes, który ma dobro Wisły na sercu,aby odwrócić sytuację? Czy robi coś w kierunku zażegnania tej sytuacji, czy dolewa oliwy do ognia. Czy tak postępuje osoba, która chce mądrze zarządzać klubem?
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując