Cytat:
|
Po prostu nie rozumiem, czemu z jednej strony przyrównujecie stadion do kina (pytając czy w kinie klienci odpowiadają za bezpieczeństwo) ale z drugiej, gdy ktoś próbuje na tym stadionie wprowadzić zasady zbliżone do kinowych to się oburzacie, że stadion to nie kino/teatr. Trochę konsekwencji.
|
Chcesz troszkę konsekwencji to ok. Niedawno "Wy" nie popierający bojkotu chcieliście głowy pracownika Wisły, który chciał Was wyrzucać na drugą stronę błoń. Teraz kolejny pracownik Wisły wyrzuca większość kibiców ze stadionu. Gdzie Wasza konsekwencja?
Tak sam z jednej strony Wam gra z drugiej nie ( to jesteś w stanie zrozumieć?)
Cytat:
|
bez przymusu jazdy pociągiem specjalnym w grupie ludzi, z którą się nie identyfikuje
|
I tu jest sedno sprawy. Mogłeś zorganizować swój pociąg, metro, samolot i lecieć z tymi, z którymi się identyfikujesz. SKWK z tego co wiem nikomu nie zamykało drogi do wspierania Wisły na wyjazdach. Nieśmiało postawię tezę, że jednak te wyjazdy oglądałeś w tv. Niejednokrotnie sam (i nie tylko ja) dojeżdżałem na wyjazdy, w różne sposoby i z różnych miejsc, czasami z partyzanta i nie mam żadnych o to pretensji do organizatorów wyjazdów. Dla chcącego nic trudnego.
Cytat:
|
ale też potępiam bicie kogoś za to, że nie śpiewa
|
Uczepiłeś się tego jak rzep. Ja również tego nie popieram, ale każdy powinien wiedzieć że C to specyficzne miejsce, tak jest na całym świecie. Jest tyle miejsca na stadionie, że jak nie chce Ci się śpiewać to idź na inny sektor, tam sobie spokojnie usiądziesz i nikt ci złego słowa nie powie. Po co idziesz na C jeśli nie masz zamiaru dopingować? pokazać się z maniurą, zaszpanować w koszulce? Czy może dlatego, że bilety tanie? Przecież jeździsz na wyjazdy więc kasa wydana na Wisłę nie ma znaczenia, chyba że walisz farmazony.