Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2014, 22:08
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Ale, któych kibiców? Chyba tych 3 tysięcy co chodzą obecnie na mecze
A co ma piernik do wiatraka i obecna frekwencja z odejściem Wilka? Rozwiązał kontrakt przed całym tym bojkotem z winy klubu, bo mu Wisła zalegała z miesiącem czy dwoma miechami pensji. To samo mógł zrobić każdy piłkarz jaki u nas wtedy grał. Wilk okazał się zwykłym szczurem i od razu było widać, że opaskę kapitańską dano mu za narodowość. Bo na pewno nie za przywiązanie do klubu czy charakter. Chyba, że w dzisiejszych czasach rozdaje się opaski za tchórzostwo i nazywa się je charakterem. Nie wiem, możliwe, że nie jestem na czasie.

JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Łaskawy Gargułą zgodził się na obniżkę najwyższej pensji w drużynie. A co miał zrobić? Kto obecnie dałby mu tyle co w Krakowie, albo inaczej- chciałby mu dać tyle?
Przecież on się zgodził na znaczną obniżkę poborów już podczas ostatniej prezesury Bednarza. Pokazał, że jest w porządku. 99% piłkarzy miałoby to w dupie i by dalej sianko pobierało. Łukasz w stosunku do Wisły zachował się z pełną klasą. Jak rzadko, który piłkarz w dzisiejszych czasach. Dlatego czy będzie grał chałę czy będzie grał świetnie to będę miał do niego zawsze ogromny szacunek jako człowieka. A to, że długo szukał formy? Po takiej absencji? Nic dziwnego.

W tym sezonie Łukasz też się szybko dogadał z Bednarzem, więc podejrzewam, że gra za frytki. Myślę, że on ma sobie jeszcze coś do udowodnienia. Ambitny facet.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 17.06.2014 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując