Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2014, 20:55
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Ty masz coś z głową, wskaz chociaz JEDNĄ osobę, która rzuciła racą.
Nikt nie ma prawa karać 500 niewinnych kibiców z powodu własnego widzimisię..
"Bany" zostały anulowane bo łysemu pali się grunt pod nogami a zbliża się nowy sezon i zdaje sobie sprawę, że będzie miał problem ze sprzedaża 300 karnetów. Dobrodziej anulował zakazy (choc to tak na prawde fikcja bo 3/4 dalej ma blokady) i mysli, ze kazdy poleci na stadion.

Było SKWK na stadionie = zle.
Nie ma SKWK na stadionie = jeszcze gorzej.
O co Wam w koncu chodzi?

SKWK nie rządzi, Wy rządzcie. Juz od nowego sezonu

A zakazy to jedynie jeden z 10000 powodów, które nie przemawiają za Bednarzem w Wisle.
Jest on persona non grata i dopoki on bedzie w Wisle na stadionie sie nie pojawimy.

Szczoch mnie będzie obrażał na każdym kroku, wyzywał od bandytów, zakazywał chodzic na mecze, fałszował umowy przy złotówce od biletu na budowę pomnika Reymana, wprowadzał psy na stadion, stawiał ich wyżej od własnych fanów, będzie kłamać na kazdym kroku i smiał mi się w twarz, a ja mu bede stadion zapelnial zeby mu pijar polepszyć i udawał ze nic sie nie dzieje.. by mnie musialo popi.erdolic

Dzieki bojkotowi cos ruszylo, kolejne brudy Bednarza są wywlekane, a media juz nie tak przychylnym okiem na niego spoglądają.. walka trwa!
Ja mam wskazywać kto rzucił racą? Wy rządzicie na trybunie, więc zachowujcie sie jak ludzie a nie jak dzieci co ostrzeliwują stadion z pubu.
A ta umowa o złotówkę, to nawet jeśli taka była, to słuchanie szantarzystów z trybun którzy łaskawie nie będą odpalali rac przez 8 meczów, a w zamian cokolwiek maja otrzymać, to jakieś totalne nieporozumienie.
Poza tym skoro uważasz że Cie obrażał to oznacza zę się identyfikujesz ze wszystkimi przewinieniami, o których mówił. Ja tam sie nie czułem w żaden sposób obrażony, bo patologii trzeba sie pozbywać a słuchać jej, a SKWK jak najbardziej pozwala na patologię na trybunach i wspiera ją.
Odpowiedz cytując