Wyświetl pojedynczy post
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2014, 19:43
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Przestać sie rzucać jak małpa w klatce.
Trybuna C została zamknęta za rzucanie flar na murawę, zakazy stadionowe zostały przyznane za obstrzelanie stadionu racami i jeżeli ktoś nie rozumie, że kara była słuszna, to znaczy, że ma coś z głową.
Bany zostały anulowanę, więc SKWK niech się wycofa z bojkotu. Takie to trudne do zrozumienia?

Ja wiem że SKWK chciałoby rządzić Wisłą, ale nie będą. Bo ani nie zasponsorują drużyny z tych najtańszych wejściówek na sektor C, ani też nie słyszałem aby znaleźli jakiegoś sponsora. Tak więc ich zasługi dla ratowania budżetu Wisły są ujemne, bo należy pamiętać, że kilka kar za race Wisła musiała zapłacić z kasy klubowej, bo SKWK oczywiście nie jest niczemu winne.
Biorąc to pod uwagę,wychodzi na to, że nie dość że kub na nich nie zarabia, to jeszcze przez nich traci. A skoro tak, to niech nie stawiają żądań, jakby byli królami wszechświata.Bo SKWK to sie wydaje, że im się należy, bo dopingują. No niestety, tak to nie działa i nigdy nie będzie. Jak długo SKWK nie zrozumie, gdzie jest ich miejsce w szeregu, tak długo nie będzie spokoju na trybunach.
A wiesz dlaczego w ogole do tego doszło bo jak nie to zamilcz...
Odpowiedz cytując