Wyświetl pojedynczy post
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2014, 19:03
asmistrz napisał(a):Wyświetl post
Wilk nigdy nie czuł przywiązania do Wisły, jeszcze nie zagrał meczu, a już zaczął pierniczyć o wyjeździe. Każdy normalny kibic był(delikatnie mówiąc) wkurzony na Wilka, że odszedł(niby kapitan), w dodatku w takich okolicznościach.
Ale, któych kibiców? Chyba tych 3 tysięcy co chodzą obecnie na mecze

Jedziesz po Gargule, a on zgodził się na obniżkę pensji, chociaż nie musiał. Ostatnio miał dobry sezon i chce walczyć z Wisłą o najwyższe cele, nie jak szczur Wilk ewakuować się przy najbliższej okazji.
Łaskawy Gargułą zgodził się na obniżkę najwyższej pensji w drużynie. A co miał zrobić? Kto obecnie dałby mu tyle co w Krakowie, albo inaczej- chciałby mu dać tyle?

Przyczepiać się do Stlicia, to trzeba być z Kałuży i podejrzewam, że zabłądziłeś i przypadkowo znalazłeś się na forum kibiców Wisły. Potrafisz pewnie jedynie jechać po piłkarzach, Bednarzu, a bronisz szczurów.
No byłem na Kałuży na derbach, które Ty pewnie oglądałeś tylko w telewizji.

Wilk był miernym piłkarzem, zero techniki. Zawsze wiedziałem, że jak ktoś strzelił za stadion, to właśnie on. Pewnie po nim płakałeś, ja nie. Bez odbioru.
Ty pewnie chciałeś się wieszać, jak odszedł od nas gwiazdor z Izraela.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
taaa ten sam Wilk który wypowiedział z nami kontrakt
Może raczej ten sam Wilk, którego podobnie jak Sobola w drużynie nie chciał smuda i bednarz?
milosz fajnie to opisał.
Odpowiedz cytując