asmistrz napisał(a):

|
Wilk nigdy nie czuł przywiązania do Wisły, jeszcze nie zagrał meczu, a już zaczął pierniczyć o wyjeździe. Każdy normalny kibic był(delikatnie mówiąc) wkurzony na Wilka, że odszedł(niby kapitan), w dodatku w takich okolicznościach.
|
Ale, któych kibiców? Chyba tych 3 tysięcy co chodzą obecnie na mecze
asmistrz napisał(a):

|
Jedziesz po Gargule, a on zgodził się na obniżkę pensji, chociaż nie musiał. Ostatnio miał dobry sezon i chce walczyć z Wisłą o najwyższe cele, nie jak szczur Wilk ewakuować się przy najbliższej okazji.
|
Łaskawy Gargułą zgodził się na obniżkę najwyższej pensji w drużynie. A co miał zrobić? Kto obecnie dałby mu tyle co w Krakowie, albo inaczej- chciałby mu dać tyle?
asmistrz napisał(a):

|
Przyczepiać się do Stlicia, to trzeba być z Kałuży i podejrzewam, że zabłądziłeś i przypadkowo znalazłeś się na forum kibiców Wisły. Potrafisz pewnie jedynie jechać po piłkarzach, Bednarzu, a bronisz szczurów.
|
No byłem na Kałuży na derbach, które Ty pewnie oglądałeś tylko w telewizji.
asmistrz napisał(a):

|
Wilk był miernym piłkarzem, zero techniki. Zawsze wiedziałem, że jak ktoś strzelił za stadion, to właśnie on. Pewnie po nim płakałeś, ja nie. Bez odbioru.
|
Ty pewnie chciałeś się wieszać, jak odszedł od nas gwiazdor z Izraela.
Karherop napisał(a):

|
taaa ten sam Wilk który wypowiedział z nami kontrakt
|
Może raczej ten sam Wilk, którego podobnie jak Sobola w drużynie nie chciał smuda i bednarz?
milosz fajnie to opisał.