Wyświetl pojedynczy post
asmistrz
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2014, 17:03
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
1.Szkoda, że inni piłkarze się tak nie przykładają nie zapieprzają- skoro jak sam powiedziałeś to obowiązek piłkarza.
2.Wilk, przychodząc do Wisły od razu postawił sprawę jasno, że to dla niego klub z którego chce się wybić do zagranicznego klubu, dlatego nikt normalny nie miał mu za złe odejścia, zresztą przypomnij sobie to w jakich okolicznościach odszedł i kto również odszedł z klubu- a tak zapomniałem, że łykasz tylko gówna wybiócze i na nich opierasz fakty.
Dziwne, że to że przyszedł do klubu, a nie był jego wychowankiem, nie przeszkadzało w tym, by został kapitanem, zresztą jako nieliczny w ostatnich latach miał jaja w śród zawodników i to zawsze on przyjmował na siebie pomyje od kibiców jako głowa drużyny.
3. Od Dudki przez Gargułę po ostatnio Meliksona, a wkrótce pewnie i Stilica.
Wilk nigdy nie czuł przywiązania do Wisły, jeszcze nie zagrał meczu, a już zaczął pierniczyć o wyjeździe. Każdy normalny kibic był(delikatnie mówiąc) wkurzony na Wilka, że odszedł(niby kapitan), w dodatku w takich okolicznościach. Jedziesz po Gargule, a on zgodził się na obniżkę pensji, chociaż nie musiał. Ostatnio miał dobry sezon i chce walczyć z Wisłą o najwyższe cele, nie jak szczur Wilk ewakuować się przy najbliższej okazji. Przyczepiać się do Stlicia, to trzeba być z Kałuży i podejrzewam, że zabłądziłeś i przypadkowo znalazłeś się na forum kibiców Wisły. Potrafisz pewnie jedynie jechać po piłkarzach, Bednarzu, a bronisz szczurów. Wilk był miernym piłkarzem, zero techniki. Zawsze wiedziałem, że jak ktoś strzelił za stadion, to właśnie on. Pewnie po nim płakałeś, ja nie. Bez odbioru.
Odpowiedz cytując