Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2014, 22:16
Myślałem że więcej osób interesuje się kopana w naszym kraju. 1/8 miasta sympatyzuje z Wisłą - relatywnie mało.

Co do wolnej grupy - klient jest, pytanie jak go zaprosić. Na pewno potrzeba dobrego PR i sukcesów sportowych, czyli dwóch rzeczy których w Wiśle nie mamy i przez najblizszy czas mieć nie będziemy - niezależnie jak się potoczy 'protest'. Jacek pewnie przelicza swoje siły (take mam zdanie) ale z drugiej strony .. jaką on ma alternatywę? Niech próbuje, na pewno Wiśle na złe to nie wyjdzie, bo protest się kiedyś skończy a klient, jesli zostanie dobrze obsłużony, zostanie.

Będzie?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując