emj10 napisał(a):

|
Bezposrednia przyczyna upadku IV RP byla seksafera w Samoobronie, ktora gral glownie Ziobro w celu rozbiciu SO oraz oczywiscie afera gruntowa w ktora zamieszanych było kilku poslow, dwoch ministrow Lepper i Kaczmarek, komendant glowny policji oraz jeden z najbogatszych ludzi w kraju Krauze. A wszystko to przy udziale obecnego redaktora naczelnego “Wprost” Latkowskiego, u ktorego nocowal Kaczmarek przed aresztowaniem CBA.
|
Nie, ale ja pytałem o afery. Nie o pierdoły rozdmuchane przez media (nie będę pisał gdzie mam tą "seksaferkę", bo tego typu akcji jest od metra w każdej partii i nie tylko).
Pytałem o afery z udziałem PiS-u. Stawiasz znak równości miedzy nimi a PO, to przypomnij mi te ich afery.
Ja od początku stałem na stanowisku, że PO to mafia, partia władzy i robienia wałów na lewo i prawo. Chciałbym wiedzieć, na czym opierasz przekonanie, że jedni warci drugich.
Acha, pośmiejmy się z "układu". Ten Kaczyński to ma dopiero paranoję. Lol.
Pośmiejmy się też z jego paranoi na punkcie służb specjalnych. Zwłaszcza w kontekście wycieku tych taśm.
Do czego zmierzam... Wiele osób krytycznie się pomyliło w ocenie stanu państwa, wręcz wyszło na idiotów. Nie było wśród niech jednak niepopularnego "Kaczora".
FraMat napisał(a):

Nie ma żadnej afery taśmowej, Sienkiewicz i Belka troszczą się o Państwo i co nam zrobicie?
|
Zagłosujemy na was w następnych wyborach, bo inaczej PiS przejmie władzę, a wtedy zatrzyma się Ziemia.
To już jest n-ta
poważna afera z udziałem PO. Wyborcy są już wytresowani, czekają tylko żeby ktoś im rzucił patyk.