Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2014, 15:47
huberix napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, czy kiedykowlwiek dostaliście racą w łeb ? Spaliła wam kurtkę kiedyś ?
Niech mi nikt nie pier***, że jacek walczy o bezpieczeństwo, bo bezpiecznie od dobrych kilku lat jest.
Uważam że jest to doskonałe porównanie!
To tak jak na drodze - jedziesz za szybko, policja Cie łapie, lepi mandat zasłaniając się Twoim 'bezpieczeństwem' i dobrem. Tylko jaki wniosek z tego płynie? Zlikwidowac mandaty? Zwolinić policję? Zmienić prawo? Przyznać rację prowadzącemu że na tej drodze jest bezpiecznie, bo akurat jest? Zlikwidować wogóle ograniczenia prędkości?

Sprawa jest znacznie głębsza niż 'bezpieczeństwo' i to z obu stron. Ani nie ma racji Jacek że jest niebezpiecznie i ani nie mają racji Ci którzy rac używają (kłamstwem jest że można ich używać bo sama raca jest bezpieczna).
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 16.06.2014 o godz. 15:50.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując