|
Dla was chwastami są ci co nie popierają zdania SKWK, a dla mnie chwastami są chuligani na stadionie bo stadion ma być bezpieczny. I jeżeli są przepisy to każdy ma je respektować a nie je notorycznie łamać. Nie znoszę Bednarza, ale jeśli chodzi o walkę z chuliganami będę go popierał w 100%. Bo wole, żeby na stadion przychodziły pikniki jak w Anglii niż banda nieodpowiedzialnych ludzi. Rzucaniem rac itp można komuś krzywdę zrobić. Na stadionie w Krakowie jestem na każdym meczu i uwierzcie mi, że wole mecz z okrzykami jak z siatkówki niż jak młodych nie odpowiedzialnych ludzi.
SKWK przestałem szanować bo oni nie myślą o interesie Wisły, a swoim. Jak jest po ich myśli to ok super Bednarz cacy, ale zrób coś im na przekór to zaraz zaczną się cyrki.
Co do tej 1zł to wole by klub zebrał i sam postawił pomnik niż dał kasę SKWK.
APELUJE do wszystkich nie podążajcie za SKWK jak stado baranów. Kupcie karnety idźcie na stadion to, że pojawicie sie na stadionie nie znaczy, że popieracie Bednarza tylko to, że jesteście z klubem na dobre i złe.
Co do SKWK apeluje siądnijcie do rozmów bez warunków czasami do zgody wystarczy dobra wola wyciągać pierwsi ręnke do klubu w ten sposób pokażecie, że są wśród was ludzie dla których się liczy Wisła.
Pamiętajcie Wisła bez kibiców może istnieć kibice bez Wisły już nie
|