Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2014, 12:19
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
No ale chłopie Ty do mnie pisałeś per debil i kretyn? Bo nie wiem.
Dlaczego pisałem o Korwinie, że się liże z Ruskimi? Bo ....a normalny szanujący się polityk nie przyszedłby na imprezke do Ambasadora Rosji. W jaki sposób wytłumaczysz swojego idola?
W wielu kwestiach .......i tak, że się go ....a po prostu nie da czytać- jak np w sprawie rzekomego leczenia onkologicznego przez emerytów- przecież ....A to taka bzdura, że ręce załamać to za mało.
Owszem w części jego postulatów jest sporo prawdy, tylko niech on zacznie wkońcu merytorycznie pisać.

Nie jestem adwokatem Kaczora, ale już wcześniej pisałem, by ktoś mi ....a wkońcu napisał te wszystkie wielkie afery, kolesiostwa za JarKacza. K-O-N-K-R-E-T-N-I-E.
Za co ....a on jest tak wyśmiewany i poniżany. Dla mnie jeśli ktoś porównuje 7letnie rządy Partii Oszustów, najeżone aferami jak gówno muchami, 2 letnich rządów PiS`u to po prostu nie mam ....a pytań.
Wszystko powiedział w filmiku, wystarczyło parę postów wyżej obejrzeć nie musiałbyś zadawać głupich pytań.
Rusofobiczne nastawienie społeczeństwa nie powinno mieć nic na rzeczy.Trzeba patrzyć na politykę racjonalnie, a nie jak naiwne głupki. Skoro JKM twierdzi, że nie ma politycznych sympatii i antypatii tylko są interesy, widocznie mamy interes w tym, aby niedźwiedzia nie drażnić, a te rządy przyglupków POPISOWSKICH ciągle to robią. Przecież my od nich kupujemy gaz i eksportujemy wiele % PKB! Ci co rządzą to są idioci, zamiast utrzymywać dobre stosunki, jak to robią kraje zachodu jak Francja, to my się kompromitujemy na całej linii. Zachód wystawił naiwnych polaczków na pierwszą linię frontu i opowiada im, jacy są fajni co debile polaczki kupili. zachód RUSKIM sprzedaje broń, a były kanclerz obściskuje się z Putinem. Zastanówcie się trochę! Już nie mówię o porównaniu śmiesznego miliarda zapomogi USA gdzie Irak dostaje 17 mld.
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.06.2014 o godz. 12:24.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰