Wyświetl pojedynczy post
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2014, 07:01
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czyli z tego wynika, ze Stalin i Hitler tez zapewne byli dobrymi przywódcami swoich krajów ?

Mikke jest zwykłym błaznem polskiej polityki, a jak każdy błazen ma swoje grono sympatyków, którzy mylą kabaret jaki uprawia w TV z normalnym życiem.

A liczyleś, ze ze zwolennikami kabareciarza z muszką możliwa jest merytoryczna dyskusja ? Jak nie myslisz, że Mikke jest nowym Mesjaszem to masz zlasowany, postkomunistyczny mózg itp. itd. Partia JKM to jest sekta, a więc rozmowa z nimi jest podobna.
Za każdym razem jak czytam Twoje posty to nie mogę wywnioskować ile masz lat. Tyle zacietrzewienia w Tobie, że jednocześnie możesz być pojaranym ideologią 18-latkiem albo 80 letnią babą lejącą lagą każdego, który się nawinie.

Ad H i S :
byłeś kiedyś w Rosji albo jeszcze w ZSRR? Ja miałem tą wątpliwą przyjemność, ale powiedz tym ludziom, że Stalin to zbrodniarz, albo że Putin jest dyktatorem. Zostaniesz tam na zawsze. Przywództwo jako dobre dla swojego kraju może oceniać jego naród. A naród pielęgnuje Lenina w mauzoleum, obchodzi hucznie 9 maja. Dla nich komunizm jest czymś. Tak to taki dziwny naród, który ja zawsze mówię, że lubi być trzymany za mordę. Są takie.

A na kogo glosowałeś? na PO - fajnie się czyta napewno dzisiejszy wprost, może na PiS. Niech poseł Hoffman pokaże jakiego ma wielkiego h... może takiego jak Hausner
Wszystko już było - dlatego złamanego głosu nie dostają od 8 lat ode mnie ani PO ani PiS ani komuchy ani pedały od Palikota.
Salon aż trzepie portkami jak ma dyskutować z JKM, bo oni sobie zrobili z PL prywatny folwark.
Jasne - PiS mniejsze zło niż PO.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"