sanderuss napisał(a):

|
Wole niskie doswiadczenie zyciowe niz sprane mozgi postkomunistyczna papka wyborcow POPiSu.
|
Palikot tez wolał niskie doświadczenie życiowe pryszczatych. Dlatego znalazł się dzięki ich głupocie w Sejmie. Teraz kiedy zorientowali się, że Palikot ich nie zbawi, przerzucili się na kolejnego oryginała, który skanalizował ich niezadowolenie. czyli wykonał robotę, na którą zapewne liczy razwiedka.
Cytat:
|
Stwierdzenie ze Putin jest dobrym prezydentem Rosji bo odbudowuje kacapska imperialna mocarstowosc jest lizaniem dupy? Nie, to jest stwierdzenie faktu. Widzisz JKM powiedzial ze kocha Rosje tym bardziej im dalej od Polski jest. W michnikowo-sakiewiczowych mediach "polskojezycznych" puscili tylko : "kocham Rosje". Wyciagnij leb z pomiedzy posladkow i przejrzyj na oczy. Smieszne wyrywanie zdan z kontekstow i lykasz wszystko jak pelikan. Nie wiem czy ci placa jakopropagandziscie czy co?
|
Czyli z tego wynika, ze Stalin i Hitler tez zapewne byli dobrymi przywódcami swoich krajów ?
Nie będę pisał skąd sam powinieneś wyjąć głowę ale bynajmniej nie jest to źródło mądrości tylko szambo polskojęzycznych mediów typu Najwyższy Czas i sam przejrzyj na oczy zanim ten dziwak obedrze cie ze złudzeń. Bo to, ze tak nastapi to pewne, tylko pociagnie za soba jak przewodnik szczurów całą grupę na manowce. I tu zapewne wykona zadanie. Nigdzie na świecie nie jest realizowany program gospodarczy tego oszołoma. Tylko na ten temat cicho sza. Niech głupki zyją dalej złudzeniami i prostymi receptami. Nie wiem, czy płaca ci jako propagandziście, że lansujesz te jego brednie ?
Co do zdań wyrwanych z kontestu, W zupełności wystarczy to co mówi, jak wychwala bandytę i zbrodniarza z KGB, system w Rosji (zapewne ta sławna demokracja

) i gospodarcza oligarchizacja. Jaruzelski tez był dla niego OK, a Przemyk be. Co , wyrwane moze z kontekstu ?
Mikke jest zwykłym błaznem polskiej polityki, a jak każdy błazen ma swoje grono sympatyków, którzy mylą kabaret jaki uprawia w TV z normalnym życiem.
Pablo napisał:
Cytat:
|
Najpierw mi napisz, czy to napisałeś do mnie.
|
A liczyleś, ze ze zwolennikami kabareciarza z muszką możliwa jest merytoryczna dyskusja ? Jak nie myslisz, że Mikke jest nowym Mesjaszem to masz zlasowany, postkomunistyczny mózg itp. itd. Partia JKM to jest sekta, a więc rozmowa z nimi jest podobna.