sanderuss napisał(a):

Wole niskie doswiadczenie zyciowe niz sprane mozgi postkomunistyczna papka wyborcow POPiSu.
Stwierdzenie ze Putin jest dobrym prezydentem Rosji bo odbudowuje kacapska imperialna mocarstowosc jest lizaniem dupy? Nie, to jest stwierdzenie faktu. Widzisz JKM powiedzial ze kocha Rosje tym bardziej im dalej od Polski jest. W michnikowo-sakiewiczowych mediach "polskojezycznych" puscili tylko : "kocham Rosje". Wyciagnij leb z pomiedzy posladkow i przejrzyj na oczy. Smieszne wyrywanie zdan z kontekstow i lykasz wszystko jak pelikan. Nie wiem czy ci placa jakopropagandziscie czy co?
|
A tam łyka... Był pierwszym co płakał jak obecny reżim robił z Kaczyńskiego przygłupa kłamstwami, insynuacjami manipulacją, a teraz oni robią to samo... To właśnie jest cały PIS zwykli hipokryci, dlatego JKM ma rację, koryto trzeba zlikwidować razem z III RP, skóra węża musi zostać zmieniona cała klasa polityczna na emeryturkę, bo i tak powrócą w innych ugrupowaniach w przyszłości prędzej czy później, jak sobie o tym trochę zapomnimy a emocje opadną... to jest wiadome jak to, że śmierć jest nieunikniona.
Dlatego, ja jestem za JKM a nie RN, bo JKM chce to w całości rozdupcyć, a RN tylko bawić się w reformy... Reformy nic nie dadzą, Komunę zreformowano i widzimy... patologia ciągnie patologie.
Nie wiem czy ona ironizowała, czy nie pomijam już, czy dopatrywać się tu hipokryzji i s....ysyństwa czy ironii, ale jedno widać po POst komunie, są posrani jak stado bydła w stajni nie wypuszczone przez miesiąc na świeże powietrze
P.s Chyba faktycznie śmierć Jaruzela w dniu ogłoszenia, że Nowa Prawica przekroczyła próg wyborczy, to był znak
HAHAHA CZOŁÓWKA NA INTERII W TYM MOMENCIE: PILNE: Pirat z BMW zatrzymany. "Jest podejrzany o oszustwa". TO SĄ ....A JAJA CO SIĘ W TYM PAŃSTWIE DZIEJE