Gwiaździsty napisał(a):

|
Co do przesłanek , wystarczyło mi umieszczenie rodzinki na listach wyborczych, ale zaślepiona pryszczata brać , która w większości głosowała na Mikkego bierze różne głupawe tłumaczenia za dobrą monetę. Ale to cecha niskiego doświadczenia życiowego w wieku 18-25 lat.
|
Wole niskie doswiadczenie zyciowe niz sprane mozgi postkomunistyczna papka wyborcow POPiSu.
Gwiaździsty napisał(a):

|
Co dolizania dupy Putinowi, otóż robi to co kilka dni. Pytanie po co to robi ? Jego wazeliniarstwo aż bije w oczy. Jego wizyta w ambasadzie rosyjskiej jest też znamienna. W PRL-u odwiedzali ją komunistyczni sługusi. Może spodobał mu si e system demokratyczny w Rosji a może gospodarczy , nie wiem. Bo Putin bandyta jak widać może liczyć na to by wychwalał go pod niebiosa..
|
Stwierdzenie ze Putin jest dobrym prezydentem Rosji bo odbudowuje kacapska imperialna mocarstowosc jest lizaniem dupy? Nie, to jest stwierdzenie faktu. Widzisz JKM powiedzial ze kocha Rosje tym bardziej im dalej od Polski jest. W michnikowo-sakiewiczowych mediach "polskojezycznych" puscili tylko : "kocham Rosje". Wyciagnij leb z pomiedzy posladkow i przejrzyj na oczy. Smieszne wyrywanie zdan z kontekstow i lykasz wszystko jak pelikan. Nie wiem czy ci placa jakopropagandziscie czy co?