Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2014, 21:07
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A Korwin już służalczo pomyka do ambasady Rosji. Zapewne krzesełko obok Millera :

http://niezalezna.pl/56309-korwin-mi...zyli-lidera-np

Jakim trzeba być pół....(tnę się w język) żeby bez refleksji, bez żadnych pytań, i zastanowienia chłonąć jak gąbka te wyrwane z kontekstu brednie w stylu "gówno Prawda" i jeszcze i tym pisać na forum... Ciesz się, sekta PIS teraz dojdzie do Władzy i tera będą PISowcy kraść , sekta PO na chwile usunie się w cień zresztą to stały cykliczny motyw III RP
IM TRZEBA ZLIKWIDOWAĆ KORYTO! JAK NAJSZYBCIEJ PÓKI JEST OKAZJA!!

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Mikke za popieranie tego terrorysty z KGB powinien być powieszony na suchej gałęzi.
P.S
W TVN24 cisza o taśmach (ważniejszy jest Kim Un i prognoza pogody w Koreii Płn, w TVPInf jakaś pani z dzieckiem. Cisza jak makiem zasiał.

Ale spokojnie, to już definitywny koniec.

Czy kibole Wisły też muszą być takimi kretynami? Ja .......e...
Tłumaczysz debilowi, wklejasz filmy, gdzie sam tłumaczy jak manipulują przekazem, jak wyciągają z kontekstu jego motywy, piszesz kolesiowi, żeby uważał co czyta a dureń po raz kolejny..
Ja nie wiem czy wy macie w tym cel, czy wam za to płacą, że do was można mówić jak do nogi od stołu a wy dalej swoje?

raindog napisał(a):Wyświetl post
Rzecz w tym, ze zawsze musi być ten haczyk. Taka afera od tak? Zbyt piękne, aby było prawdziwe.
Oczywiście, że układ się poróżnił, i stąd te wycieki...prywatne zemsty itd. Należy to wykorzystać a nie pisać jak ten co go wyżej cytowałem, że łudzi się, że III RP upada... Nic nie upadnie póki jest koryto. Póki 70% durni w tym kraju, nie zrozumie, że jedyna alternatywa to zlikwidować koryto, to zmieni się jedynie tylko kontekst... czyli będzie kradł kto inny. To jest proste i bardzo logiczne... teoria pokusy i teoria władzy o tym mówi... Zresztą każdy z was budował by socjalizm, jakby większość kretynów naiwnie wierzyła, że ktokolwiek będzie dbał o biednych i interes Polaków... To jest myślenie dzieci takich jak Gwiaździsty, czy Pablo84... Zresztą zgodnie z tradycją najpóźniej po przyszłych wyborach będzie "miałeś chamie złoty róg"
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.06.2014 o godz. 22:48.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰