Gwiaździsty napisał(a):

Jakim trzeba być pół....(tnę się w język) żeby bez refleksji, bez żadnych pytań, i zastanowienia chłonąć jak gąbka te wyrwane z kontekstu brednie w stylu "gówno Prawda" i jeszcze i tym pisać na forum... Ciesz się, sekta PIS teraz dojdzie do Władzy i tera będą PISowcy kraść , sekta PO na chwile usunie się w cień zresztą to stały cykliczny motyw III RP

IM TRZEBA ZLIKWIDOWAĆ KORYTO! JAK NAJSZYBCIEJ PÓKI JEST OKAZJA!!
Pablo84 napisał(a):

Mikke za popieranie tego terrorysty z KGB powinien być powieszony na suchej gałęzi.
P.S
W TVN24 cisza o taśmach (ważniejszy jest Kim Un i prognoza pogody w Koreii Płn, w TVPInf jakaś pani z dzieckiem. Cisza jak makiem zasiał.
Ale spokojnie, to już definitywny koniec.
|
Czy kibole Wisły też muszą być takimi kretynami? Ja .......e...

Tłumaczysz debilowi, wklejasz filmy, gdzie sam tłumaczy jak manipulują przekazem, jak wyciągają z kontekstu jego motywy, piszesz kolesiowi, żeby uważał co czyta a dureń po raz kolejny..
Ja nie wiem czy wy macie w tym cel, czy wam za to płacą, że do was można mówić jak do nogi od stołu a wy dalej swoje?
raindog napisał(a):

|
Rzecz w tym, ze zawsze musi być ten haczyk. Taka afera od tak? Zbyt piękne, aby było prawdziwe.
|
Oczywiście, że układ się poróżnił, i stąd te wycieki...prywatne zemsty itd. Należy to wykorzystać a nie pisać jak ten co go wyżej cytowałem, że łudzi się, że III RP upada... Nic nie upadnie póki jest koryto. Póki 70% durni w tym kraju, nie zrozumie, że jedyna alternatywa to zlikwidować koryto, to zmieni się jedynie tylko kontekst... czyli będzie kradł kto inny. To jest proste i bardzo logiczne... teoria pokusy i teoria władzy o tym mówi... Zresztą każdy z was budował by socjalizm, jakby większość kretynów naiwnie wierzyła, że ktokolwiek będzie dbał o biednych i interes Polaków... To jest myślenie dzieci takich jak Gwiaździsty, czy Pablo84... Zresztą zgodnie z tradycją najpóźniej po przyszłych wyborach będzie "miałeś chamie złoty róg"