suikoden napisał(a):

|
Przepraszam ile kar finansowych od ekstraklasy dostała Wisła SKWK i to nie było na szkodę klubu.
|
No wiec ile tych kar ostatnimi czasu było. Proszę o jakieś podsumowanie kar do czasów derbów, bo jakoś sobie nie przypominam większych afer ostatnio u nas.
suikoden napisał(a):

Nawoływanie do bojkotu też działa pozytywnie na klub ludzi ogarnijcie się Bednarz nie jest wybitnym prezesem ale walkę z kibolami popieram bo ja chce czuć się na stadionie bezpiecznie
tak jak na stadionach w Angli.
|
A ja chce poziom piłkarski taki jak jest w Anglii i co? Zresztawidać jaką masz wiedzę. Jedź na mecze Millwall, Leeds czy jeszcze innych paru ekip. (Nie wiem czy wiesz, ale w Pucharze Anglii nie tak dawno walczono NA NOŻE PODCZAS MECZU)- zdziwiony? Pewnie tak.
suikoden napisał(a):

|
Po drugi ja chce oglądać mecz normalnie a nie popisy fanów popatrzcie na kibiców siatkówki nie można tak na meczach Wisły
|
Przeceiż masz trybuny, gdzie nikt Ci nei broni siedzieć na dupei cały mecz. Wnioskuję, że obecny klimat na meczach w pełni Ci odpowiada..
suikoden napisał(a):

|
A tak naprawdę poszło o 1zł od biletu na co Wisła się nie zgodziła i bardzo dobrze bo nigdy nie wiadomo na co by poszły pieniądze. A jeśli SKWK chce podstawić pomnik co za problem zrobić zbiórkę wśród kibiców z SKWK.
|
Znów pokauzujesz swoją niewiedzę- najpierw dowiedz sieo co chodzi/ chodziło, potem sięwypowiadaj.
suikoden napisał(a):

|
Jako pierwszy kupie karnet na mecz wogóle to się zastanawiam z pewną grupą osób na stworzeniem nowego stowarzyszenia kibiców by wróciła normalność na stadion.
|
Możecei uczyć się od Bielska, tam działa to idealnie, wyjazdy po 30 osób i ogólnie rodzinna atmosfera.