Wyświetl pojedynczy post
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2014, 17:32
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam ile kar finansowych od ekstraklasy dostała Wisła SKWK i to nie było na szkodę klubu.
No wiec ile tych kar ostatnimi czasu było. Proszę o jakieś podsumowanie kar do czasów derbów, bo jakoś sobie nie przypominam większych afer ostatnio u nas.

Nawoływanie do bojkotu też działa pozytywnie na klub ludzi ogarnijcie się Bednarz nie jest wybitnym prezesem ale walkę z kibolami popieram bo ja chce czuć się na stadionie bezpiecznie
tak jak na stadionach w Angli.
A ja chce poziom piłkarski taki jak jest w Anglii i co? Zresztawidać jaką masz wiedzę. Jedź na mecze Millwall, Leeds czy jeszcze innych paru ekip. (Nie wiem czy wiesz, ale w Pucharze Anglii nie tak dawno walczono NA NOŻE PODCZAS MECZU)- zdziwiony? Pewnie tak.

Po drugi ja chce oglądać mecz normalnie a nie popisy fanów popatrzcie na kibiców siatkówki nie można tak na meczach Wisły
Przeceiż masz trybuny, gdzie nikt Ci nei broni siedzieć na dupei cały mecz. Wnioskuję, że obecny klimat na meczach w pełni Ci odpowiada..

A tak naprawdę poszło o 1zł od biletu na co Wisła się nie zgodziła i bardzo dobrze bo nigdy nie wiadomo na co by poszły pieniądze. A jeśli SKWK chce podstawić pomnik co za problem zrobić zbiórkę wśród kibiców z SKWK.
Znów pokauzujesz swoją niewiedzę- najpierw dowiedz sieo co chodzi/ chodziło, potem sięwypowiadaj.
Jako pierwszy kupie karnet na mecz wogóle to się zastanawiam z pewną grupą osób na stworzeniem nowego stowarzyszenia kibiców by wróciła normalność na stadion.
Możecei uczyć się od Bielska, tam działa to idealnie, wyjazdy po 30 osób i ogólnie rodzinna atmosfera.
Odpowiedz cytując