Wyświetl pojedynczy post
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2014, 11:24
Czytam i chce mi się śmiać ludzi popierających SKWK według nich wszystkiemu co w Wiśle jest złe jest winny jeden człowiek a jest nim Bednarz, a oni są świeci. Przepraszam ile kar finansowych od ekstraklasy dostała Wisła SKWK i to nie było na szkodę klubu. Nawoływanie do bojkotu też działa pozytywnie na klub ludzi ogarnijcie się Bednarz nie jest wybitnym prezesem ale walkę z kibolami popieram bo ja chce czuć się na stadionie bezpiecznie
tak jak na stadionach w Angli. Po drugi ja chce oglądać mecz normalnie a nie popisy fanów popatrzcie na kibiców siatkówki nie można tak na meczach Wisły. SKWK to stowarzyszenie które szukać pozytywnego wizerunku klubu i kibiców to robi całkiem n a odwrót. A tak naprawdę poszło o 1zł od biletu na co Wisła się nie zgodziła i bardzo dobrze bo nigdy nie wiadomo na co by poszły pieniądze. A jeśli SKWK chce podstawić pomnik co za problem zrobić zbiórkę wśród kibiców z SKWK. Nie lubię Bednarza, ale będę go bronił bo facet chce by Wisła była dla kibiców a nie kiboli. Jako pierwszy kupie karnet na mecz wogóle to się zastanawiam z pewną grupą osób na stworzeniem nowego stowarzyszenia kibiców by wróciła normalność na stadion.

Wiem, że mnie wiele osób bedzie jechać ale ja nie patrze na Bednarza przez pryzmat moich odczuć do niego bo inaczej bym popierał SKWK, ale oceniam go obiektywnie a Facet robi swoje i tyle
Odpowiedz cytując