63.5 Kg napisał(a): 
a ja wole żeby takich kuta.... było jak najmniej w klubie i co ty prezesie bez wlosow na to...
PS. i najciekawsze wczorajsze brednie:
"Po przedłużeniu umowy z Pawłem Brożkiem mamy dwóch wysokiej klasy napastników i Rafała Boguskiego, który wraca do zdrowia"
"Jeżeli nie wytransferujemy któregoś ze skrzydłowych, to po podpisaniu umowy z Łukaszem Gargułą i tak mamy taką sytuację, że jest jeden skrzydłowy, który grał wcześniej w pierwszej jedenastce. Sytuacja tak się ułożyła, że na boku pomocy może grać Sarki, Guerrier i Garguła "
"Wydaje mi się, że już teraz jesteśmy na pewno mocniejsi. Przyjście Maćka Jankowskiego to duże wzmocnienie, tak to traktujemy"
"Oczekiwanie co do niego są nawet większe, niż w stosunku do Miśkiewicza, ponieważ ten dopiero rok temu zaczynał swoją przygodę z dorosłą piłką. W tym sezonie Buchalik bronił bardzo dobrze i jestem przekonany, że i u nas nie będzie bronił gorzej. Moim zdaniem na dłuższy czas jesteśmy na tej pozycji zabezpieczen"
"Chciałbym jednak przypomnieć, że Michał Czekaj półtora roku nie grał w piłkę. Wszedł do drużyny w bardzo trudnym momencie, po jednym spotkaniu rozegranym w rezerwach. Jest krytykowany, uważam że zasłużenie, ale mimo wszystko zbyt mocno i niesprawiedliwie. Nie cały czas, w tych meczach, popełniał błędy i wyglądał słabo. Uważam, że czas pracuje na jego korzyść"
" Powinniśmy mierzyć w pudło"
"Spłata długów zależy od prognozy finansowych i ich wykonania. Wierzę, że w następnym roku nie będzie sytuacji, w której będziemy się musieli patrzeć za siebie. Myślę, że na wyjście z kryzysu musimy poczekać jeszcze rok. Chciałbym żeby to były 6 miesięcy, ale do tego muszą się wydarzyć gospodarcze rzeczy, czyli sukcesy na polu marketingowym - dodał. "
"A to co robimy dotychczas zostanie też dobrze odebrane. Informacja o tym, że nie musimy martwić się o pozycję bramkarza, że mamy partnera do ataku dla Pawła Brożka, że on postanowił zostać z nami na kolejne trzy lata, że zostaje także Łukasz Garguła – to są dobre informacje. Ja wyobrażam sobie, że takich sześciu ofensywnych zawodników, czyli Brożek, Jankowski, Guerrier, Štilić, Garguła, Sarki – to jest czym straszyć. Wystarczy zsumować gole, które w strzelili w zakończonym sezonie. Nie chcielibyście znów zobaczyć jak oni strzelą być może znów ze 30 bramek?"
"Mamy sygnały, że ludzie nie chcą się teraz przyznać, że idą na mecz, bo mogłyby ich wtedy spotkać nieprzyjemności"
"Nie uważam, że protestujących kibiców jest pięć tysięcy. Kilkaset osób skutecznie natomiast manipuluje opinią publiczną, a część osób nie przychodziła, bo była rozczarowana wynikami "
"Nie mamy konfliktu z kibicami. Odblokowaliśmy już te zablokowane karty kibica, było ich około 300. Części kibiców zostały one odblokowane już wcześniej, co proponowaliśmy. Wystarczyło, że ktoś był wiarygodny i przekonał osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo, bo ja nie brałem w tym udziału, żeby nie być podejrzanym. Byłem bezstronny. Każdy kartę mógł odblokować. Takie przypadki były, ale to pokazywało intencje – czy zgodzisz się i podpiszesz, że będziesz respektował regulamin i ustawę o imprezach masowych oraz że nie przeszkadza Ci obecność służb porządkowych, czy policjanta na stadionie. Jak normalnemu człowiekowi może to przeszkadzać?"
"Nie będzie żadnego dialogu z zarządem SKWK, bo do dziś nie powiedzieli słowa krytyki o tym co się stało. Mało tego wciąż nawołują do konfliktu i konfrontacji z klubem"
"Są kluby, które nie mają żadnego konfliktu, gdzie kibice nie są manipulowani, straszeni, gdzie nie są ostrzeliwani, a frekwencja jest tam niższa niż tutaj. Ludzie nie przychodzili na mecze, bo bali się co tutaj będzie, nie przychodzili też bo brakowało im wiary w tę drużynę. Straciliśmy szansę na wszystko, a była wyższa frekwencja, niż na meczach zespołu z tego miasta, który walczył o utrzymanie. W międzyczasie pojawiło się na stadionie wiele osób, które powiedziały, że zjawią się znowu i będą budowali frekwencję na przyszłość. Docenić trzeba też tą wartość, że nie było też tutaj rac i kar dyscyplinarnych. Wolę żeby to był klub dla elity. Może z frekwencją 7 tysięcy, ale jak ta drużyna będzie grała dobrze, to jestem przekonany, że dzień po dniu będzie ona wyższa. Warto ją budować za cenę tego, żeby nie godzić się na wszystko "
"Nie jest prawdą, że tylko dzięki Stowarzyszeniu na meczach pojawiły się zapraszane dzieci. To jest kłamstwo, które oni powielają. To nie jest prawda. "
I co Ty możesz wiedzieć lysa palo czym jest Wisła nazwales mnie wczoraj judaszem...szmato....
|
Boże ,internetowy chuligan.. Zastanawiam się ile Ty masz lat, 14? 15? Mam taki sam stosunek do Bednarza , ale takie podsumowania jak twoje, ręce opadają...
|