iq1000 napisał(a):

Bednarz o Lucasie:
- Widać jednak, że brakuje mu oficjalnych spotkań. Trening, szczególnie w tak młodym wieku, nie jest wystarczającym bodźcem. Mam wrażenie, że nam tak trochę stanął, również psychicznie. Jest to jednak zupełnie naturalny stan, ja na jego miejscu też bym miał z tym kłopot. Ufam, że jak podpiszemy umowę i zacznie trenować, to motywacja wróci i będzie miał okazję pokazać na co go stać - zakończył Jacek Bednarz.
Przerażające. Dobrze, że to polska liga, a nie jakaś prawdziwa. Może ten 18 latek bez doświadczenia i (chwilowo, he he) motywacji okaże się następcą Chrapka.
Nadzieja matką głupich
|
Nie chcę mi się wierzyć, że tak podchodzi do treningów przecież Cleber by chyba na to nie pozwolił.Może będzie z niego perełka i pójdzie za dobrą kasę.
Cytat:
|
- Jeśli chodzi o środkowego obrońcę, to jesteśmy przygotowani na różne warianty. Chciałbym jednak wiedzieć co z Marko. Jeżeli będzie miał szansę grać, to nie będziemy się tutaj wzmacniali, ponieważ Marko jest tym kimś, kto może nam tą jakość dać. Chciałbym do 18 czerwca mieć pewność kto to będzie - dodał prezes Wisły.
|
No jasne! po co się wzmacniać przecież mamy kłopoty bogactwa w obronie oj łysy...