Wyświetl pojedynczy post
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2014, 05:19
Witam, wiem że na forum jest sporo ludzi którzy mają lub mieli do czynienia z AGD, np. pracowali w tego typu marketach.
Więc proszę o wypowiedz bądź propozycję AGD do zabudowy w kuchni.

Byłem w sklepie RTV i przedstawiłem sprawę sprzedawcy ale stwierdził że za samą płytę i piekarnik to nie zmieszcze sie w 2.5 tys.

Potrzebuje płytę indukcyjną i myslałem nad boschem PIE611B17E (ok 1250zł) ale z tego co widze nie ma szlifu na ramce. Szukając na stronie producenta znalazłem podobną ale ze szlifem - PIE651B17E z tym że juz jest sporo droższa.
Mikrofale i piekarnik myślałem wziąść z amiki lub z samsunga ale trafiłem na promocje w MM i okazuje się że wszystko wyjdzie 2,200zł za 3 klocki a nie jak sprzedawca mówił że za 2 klocki (płyta i piekarnik) i że sie jeszcze w 2.5 tys nie zmieszcze :

Płyta WHIRLPOOL ACM 815 BF ok 1200zł
Piekarnik WHIRLPOOL AKP 275 IX ok .1000zł
i ponoć dają gratis mikrofalę:
Kuch. mikrofalowa WHIRLPOOL AMW 100IX która warta jest ok. 400-500zł

To samo jest w saturnie. W pozostałych sklepach typu EURO RTV AGD, czy neonet albo oleole.pl nic o tej promocji nie piszą.
Jedynie o promocji amiki - ale tam dają odkurzacz który mnie nie interesuje.

Prosze o wypowiedz kogoś kto ma styczność lub zna sie na tych sprzętach bo sprzętu z whirlpoola nigdy nie miałem i nie mam doświadczenia a opinii o płytach indukcyjnych jest mało a jak są to zazwyczaj z 2011-2012 roku.
Piekarnik ma być pod mikrofalą i dobrze zeby był w tym samym odcieniu.
Ostatnio edytowane przez julo : 11.06.2014 o godz. 05:22.
Odpowiedz cytując