Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2014, 20:14
skeba napisał(a):Wyświetl post
"Polityka transferowa" - tak powinien wyglądać temat.
Kupić Klarica, który wg. opinii scoutów, trenera jest bardzo perspektywicznym zawodnikiem i należy go zostawić na parę sezonów, a gdy sezon się kończy - wyrzucać go z klubu.

Kabareton.
Nie "Polityka transferowa", tylko "Obwoźny burdel na kółkach - czyli łapanka zawodników na nowy sezon"

Klarić, Fryc - O Klariću już przedmówca wyjaśnił. Fryc, który wg. opini na forum i kilku znajomych mocno wyróżniał się w 1 lidze - zamiast zostawić ich na kilka sezonów odpuszczamy. Przecież nie dostają oni zawrotych kontraktów. Na pewno opłaciłby ich kontrakt Bunozy, ba - podejrzewam że jeszcze by zostało.

Kolejna sprawa: Nalepa, Uryga. Jechani na forum wręcz niesamowicie. Za czasów Holendrów - najzdolniejsi przedstawiciele młodzieżówki. Za czasów Smudy - dno, 3 metry mułu, brak podstawowych piłkarskich umiejętności.

Chciałem się zapytać - gdzie ....a Ci młodzi mają się ogrywać? Myślicie że jak wyjdzie chłopak, od razu z III ligi to będzie błyszczeć na poziomie E-klasy? Od razu gra bezbłędnie? Wiadomo że po wprowadzeniu do I drużyny popełnia błędy. Grunt to zacząć wpuszczać ich na końcówki, dopiero potem na pełne mecze, gdy już załapią o co w tej dorosłej piłce chodzi.
Narzekacie ....a na Smudę, że nie wprowadza młodych do gry. A ledwo któryś z naszych młodzików popełni błąd to takie gromy na forum na niego spadają, jakby co najmniej strzelił samobója w stylu Jopa - na wagę mistrzostwa. No ....a, mniej hipokryzji jeden z drugim.

Jeszcze takie coś, znalazłem w innym temacie:
Arek Gkowacki o Urydze:

Alan to bardzo utalentowany chlopak. Jest lepszy niz ja w jego wieku. Bardzo dobrze wszedl do zespolu, pozwolil sobie nawet na fajerwerki techniczne. Widac, ze czuje sie pewnie.
Ostatnio edytowane przez Reserve : 10.06.2014 o godz. 21:33.

Odpowiedz cytując