|
Wiem, że za to co napisze to dostane pewnie masę komentarzy trudno.
Kochani nie mogę zrozumieć jak SKWK działa negatywnie na klub wielu powie, że to nie prawda
to czemu teraz winny jest Bednarz a wcześniej byli inni przecież to nie pierwszy protest SKWK wobec klubu.
Bo tak naprawdę to SKWK chciało by mieć możliwość podejmowanie decyzji w klubie. Jak SKWK tak chce to niech odkupi klub od Cupiała i wtedy zarządza po swojemu. Ja jestem wdzięczny Cupiałowi za te miłe chwile w Europejskich Pucharach jak i Tytuły. co do Bednarza nie cierpię go ale facet nie jest najgorszym prezesem. Ma uporządkować sprawy finansowo to stara się to robić nie pałam miłością do niego i wolał bym kogoś innego, ale nie jest najgorszy. Wielu się go czepia na brak sponsora a poprzednicy co załatwili głównego Sponsora na koszulki bo od kiedy zakazaną zakładom bukmacherskim reklamy sponsor z nikt ale tak naprawdę ostań prawdziwy sponsor to była Era. Co do zysków z Pucharów jak mówił Holender owszem były spore, ale i w tamtym okresie koszty utrzymania Wisły były większe bo za pensje Jalinsa,Lameya i ninych placona nie mniej niż 250 tys euro. Jeżeli klub chce wyjść na prostą to niech kibice się nie obrażają jak dzieci i nie zabierają zabawek do innej piaskownicy bo nic im to nie da poza tym że klub może stoczyć się na dno.Po drugie z jednej strony Bednarz jeśli o kary miał trochę racji za nic Kar od Ekstraklasy i Wojewody nie dostawaliśmy. Jedynie co Bednarz zrobił to to że wszystkich wrzucił do jednego wora, ale można było pójść wyjaśnić sprawę a nie unosić się dumą co bardzo często widać w działaniach SKWK. Kochani nie każdy robi z pójściem na stadion według swojego sumienia i nie kieruje się zdaniem innych zwłaszcza SKWK ja będę na stadionie i będę kibicował naszym. Pamiętajcie zgoda buduje niezgoda rujnuje.A SKWK niech siada do rozmów a nie stawia warunków wszystko idzie wyjaśnić.
Jeszcze jedno sporo osób czepia się Smudy, ale on cel na sezon zrobił wielu w okresie czerwiec-październik 2013 mówiło, że Wisła spadnie a my byliśmy o krok od Ligi Europy Smuda zrobi sporo mimo wąskie kadry.
Wielu nadal ocenia Smude przez pryzmat reprezentacji, ale ani Fornalik, ani Nawałka super wyników nie osiągają do tego wydaje mi się, że ramy gorzej niż za Smudy
|