adam_09 napisał(a):

|
Grantar, a powiedz mi jak do Twojej koncepcji ma się np. moja sytuacja gdzie pracowałem w dwóch firmach i jeszcze byłem współwłaścicielem spółki. W Zarządzie był ktoś inny. Jedyne co mnie interesowało to wynik na koniec roku obrotowego. W bieżącą działalność spółki się nie angażowałem w ogóle. Od tego właśnie jest prezes spółki żeby poprzez bieżącą działalność firma rosła na wartości i generowała coraz większe przychody.
|
Wasze koncepcje łączą się pod szyldem 'RN' czy tez osoby prokurenta. BDW Takie utarczki czy działanie wbrew interesowi innej spółki właściciela (przykład Pilcha i Bednarza) zdarzają się calkiem czesto, dla przykładu:
artykuł pt. " Bratobójcza walka w ramach koncernu VW" Zadaniem RN i prokurenta jest niedopuścić do takich sytuacji lub miec nad ich skalą kontrolę.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA