Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2014, 00:45
raindog napisał(a):Wyświetl post
No tak, używanie słowa Małecki w innym kontekście niż "prawdziwy Wiślak" to tzw. "ból dupy". Rozumiem, że w tym porównaniu Twój idol wypada niezbyt korzystnie, ale po co te nerwy?
Nerwy?
Zmęczenie materiału. Sam dawno przestałem Ciebie i FraMat-a traktować poważnie. Jeżeli jednak koniecznie chcecie robić za forumowych klaunów, to spróbujcie przynajmniej być zabawni.
Tak samo jak użycie nazwiska Macierewicz jest zabawne tylko dla osób o bardzo specyficznych poglądach (i nawet tu zwykle śmiech jest wymuszony, "bo tak wypada"), podobnie używanie Małeckiego przy każdej okazji jest po prostu żenujące.
Nie - denerwujące. Nie - wywołujące agresję. Po prostu męczące.

Ale to pewnie wiek się odzywa. Kultura memów nie jest moim naturalnym środowiskiem, tak samo też suchar powtórzony sto razy nie zacznie mnie śmieszyć, ani kłamstwo - nie stanie się prawdą.

Tak więc - zgłosiłem moje votum separatum stwierdzając, że uważam waszą (Twoją i FraMat-a) działalność na forum za ułomną.

Wiara, że postem na forum jesteś w stanie wywołać u mnie jakieś silne reakcje emocjonalne, jakkolwiek na swój sposób urocza - obawiam się, że nie jest niczym poparta.

Małecki. Małecki. Małecki.

Nic.

SKWK. Grupy decyzyjne.

Nadal nic.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.06.2014 o godz. 00:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując