Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2014, 00:36
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Jakos nigdzie nie doczytałem tego ze ktoś myśli ze umowa z Totolotkiem pokryje te koszty...Jeżeli ktoś publicznie się w taki sposób wypowiada to ja już nie mam pytan...niestety to sa efekty 6-klasowej szkoły podstawowej i gimnazjum...
raindog napisał(a):Wyświetl post
Nie widzę, by napisali coś o tym, że dzięki pożyczce od UFA będziemy grali kolejny sezon w ekstraklasie.

Zyskaliśmy równowartość 2500 karnetów na rundę wiosenną na C.
To odnośnie dyskusji z Totolotkiem. Uwierz - aż tak bardzo nie odjeżdżam.

krwawy napisał(a):Wyświetl post
Wracając do Wisły to nie wiem czy JB jest właściwą osobą która powinna zbierać cięgi, Ciupiał przez tyle lat się nic nie nauczył i raczej to jest jest główny sternik a nie zwykły przydupas w osobie JB.
Problem w tym, że DżejBi - poza byciem przydupasem jest też intelektualnym pierwotniakiem. Gracja, z jaką przeszedł z konfliktu z SKWK do otwartej wojny z większością kibiców Wisły - brak mi słów. Gdyby na czele klubu stał mniej ułomny człowiek, to prawdopodobnie problem zostałby rozwiązany już dawno, z SKWK lub bez. No, ale połączenie:
- wprowadzenia policji na stadion
- losowych zakazów klubowych dla niczemu niewinnych kibiców (dostała ponoć nawet jakaś dziewięciolatka)
- propozycji uwłaczających godności lojalek dla "ukaranych"
- idiotycznych wypowiedzi dla prasy uderzających w kibiców (w tym konferencji z Sienkiewiczem)
nie pozostawia wiele pola manewru w ocenie tego osobnika.

Polityka - nawet głupia - to jedno. Jej realizacja na poziomie Jacka Bednarza - to osobny i o wiele poważniejszy problem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.06.2014 o godz. 01:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując