Gwiaździsty napisał(a):

|
Myślę Panie Palikot, ze Pana funfel Korwin jest w większym układzie o czym się niebawem przekonamy, jeśli oczywiście dostanie się do Sejmu. Bo europarlament będzie tylko miejscem do lansowania się dla niego. A nadzieją to jest dla takich co najpierw w Pana imienniku pokładali wiarę. Nie zbawił ich więc poszli do kolejnego ekscentryka. Z równym dla siebie pożytkiem. Jednemu ubyło to drugiemu przybyło.
|
Póki co takich przesłanek nie ma. Jednak ja jestem zdania, że zaufanie zawsze musi być ograniczone... tym bardziej jak nie masz dostępu do szczegółów... jak to mówią pożyjemy zobaczymy
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):

Macierewicz gada coś tam, za dużo powiedzieć nie może, bo wie jakby się to dla niego skończyło(od takiego gadania jest JKM, Stonoga, Kukiz itp), dzięki czemu daje pretekst Nałęczowi do tego aby torpedować te tezy. Z kolei jego argumenty są to argumenty propagandowe w stylu Ukraina nas kocha Obama nas kocha, wszyscy nas kochają, czyli każdy myślący psycholog się połapie, że i on wie o co chodzi, coś kręci, a to, że Macierewicz wali głową w mur(ciekawe czemu?), to ewidentnie Nałęcz ma proste pole do popisu nawet idiotycznymi argumentami o Obamie, żeby go uniewiarygodnić co jest to oczywiście skuteczne.
O co chodzi tak na prawdę? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Stara zasada. Więc trzeba zrobić odwołanie do postu nr: 27520 żeby wiedzieć o co chodzi dokładnie.
A to, że komuniści dalej są chronieni, czerpią kasę przez korupcję, w sądach funkcjonują PRL-owscy sędziowie, gospodarką zajmują się Marksiści a posłami, dziennikarzami są byli TW, bądź dzieci lub wnukowie wysoko-postawionych urzędników PRL-u którzy zawsze znajdą wspólne poklepanie się po dupce... to jest oczywiste, bo na to jest masa dowodów, które na tym forum były przedstawione.