suikoden napisał(a):

To, że ktoś nie popiera Bojkotu nie oznacza że jest za Bednarzem.
Tylko, że ci z SKWK uważają, że jak ktoś ich nie popiera to jest za bednarzem a to nie jest prawdą
|
Tylko że bojkot to nie jest manifest poparcia dla SKWK. Pewnie większości tobie podobnym kibicom właśnie tak mylnie jest to wszystko przedstawione i koniec końców przez was błędnie odbierane.
To nie jest żaden pokaz siły a zwykłe wyrażenie naszego sprzeciwu do decyzji podjętych przez Bednarza. Ja się nie zgadzam by siedzieć na własnym stadionie z ....ami. Ja się nie zgadzam być pod biczem w postacią zakazów stadionowych. Nie zgadzam się na takie traktowanie braci po szalu...
Zbyt wiele lat chodzę na R22 by jakiś typek mi mówił co mogę a co nie mogę robić na własnym stadionie. Jestem dorosły i nie jestem idiotą więc doskonale wiem co to znaczy bezpieczeństwo innych, tym bardziej że dopóki nie pojawił się w klubie Bednarz było wzorowo więc nie widzę żadnych podstaw by pod pozorem walki z chuligaństwem pozbywać się tych którzy patrzą na ręce i nie boją się sprzeciwić gdy coś jest nie tak.
Nie zgadzam się na zabijanie ruchu ultras, gdyż mam świadomość jak to może kiedyś wpłynąć na nasz klub, na innych kibiców...
Do tego mi nie potrzebne SKWK.