Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2014, 17:43
fialo napisał(a):Wyświetl post
Widzę ze Jacek sprowadza kolegów wg swojego własnego klucza czyli czarnej eLki w sercu Szklany Legionista, co strzela 2 bramki na sezon. A tepa gawiedz się cieszy.
fialo napisał(a):Wyświetl post
http://legionisci.com/news/42151_Mac...ach_Ruchu.html

Mamy prezesa z Żylety, napastnika z Żylety, wychowankowie (Chrapek, Miśkiewicz) odchodzą. Kibiców na trybunach nie będzie. Nie idzie to w dobrą stronę. A sam Jankowski to chyba najbardziej przereklamowany zawodnik w całej lidze, juz pomijam kwestię słynnego odkrycia

Aa zapomniałem o nowym kontrakcie dla bezbarwengo darmozjada Garguły. Same świetne ruchy, nie ma co
Weź nie przesadzaj . Wszyscy wiedzą wg jakiego klucza są obecnie ściągani piłkarze do Wisły - koniec kontraktu i Jankowski mimo , że jakimś wirtuozem nie jest to bez wątpienia najciekawszy Polski napastnik dostępny w tej chwili bez konieczności płacenia odstępnego innemu klubowi. Szklanego oraz zdobywania 2 bramek na sezon nie będę komentował bo każdy sam sobie może sprawdzić statystyki a wtedy zobaczy że jest nieco inaczej niż Ty to przedstawiasz . Kibic legii w naszej drużynie - rozumiem że niektórym osobą to się nie podoba ale też nie można z niego robić na siłę jakiegoś fanatyka :
Cytat:

- Wyjaśnijmy to, bo wciąż są niejasności. Kibicuje Pan Legii, dawniej chodził Pan na jej mecze i bywał nawet na wyjazdach, tak?
- Bez przesady z tym moim zaangażowaniem. Znam parę osób z Żylety, są to moi koledzy, którzy od dawna chodzą na Legię. Nigdy nie byłem jako kibic na żadnym wyjazdowym spotkaniu warszawskiego klubu, nie miałem za bardzo takich możliwości. Na domowych meczach często bywałem, ale nie na Żylecie, tylko na trybunie krytej.
Urodził się w Warszawie to nic dziwnego , że sympatyzował z najpopularniejszym klubem z tamtych okolic i chodził na ich mecze . Też oczywiście wolałbym ,żeby w Wiśle grali wyłącznie kibice Naszej drużyny ale realia są nieco inne i liczy się wartość sportowa . Jeśli Jankowski będzie dawał z siebie podczas meczów i treningów wszystko , pokaże swoją dobrą grę na boisku , będzie godnie reprezentował nasz klub to zapracuje również na szacunek dużej grupy(jeśli nie wszystkich) kibiców Wisły .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 06.06.2014 o godz. 17:56.
Odpowiedz cytując