AntyMod napisał(a):

oj tam, nie pisz tak bo podpadniesz Witkom, Framatom i innym takim Bednarzowskim wynalazkom kktorzy tak tlumnie zasiadaja teraz na R22 i zywiolowo dopinguja ...tak apropo : ciekawe czy ONI zbieraja na jakies oprawy ....ale chyba transparent w stylu : JACKU DZIEKUJEMY ze w spokoju mozemu posiedziec i poogladac to kaleczenie futbolu bez niepotrzebnego wrzasku i opraw i wszelkiego rodzaju banytyzmu z sektora C - nie powinien byc drogi
|
Rozumiem że teraz ewoluowaliśmy do poglądu - 'kto nie popiera bojkotu ten popiera ciszę na trybunach'.
A na jakiej podstawie? Może być priv.
dulli78 napisał(a):

|
Niewielką grupą osób to można nazwać tych, którzy bojkotu nie popierają.
|
Mówiłem o kibicach ogolnie a nie o 'kumatych'.
------
Tak czy siak pierwsze wzmocnienie - Jankowski. Coś idzie do przodu.
Aaaa i derby u nas w 25 kolejce - (21 marca). Jest więc czas na rozkminę o proteście i dogadanie się z Jackiem

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA