Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2014, 08:23
kot napisał(a):Wyświetl post
.... Za race odpowiadają określeni indywidualni kibice w ilości nie większej niż 100 a nie kilka tys nieobecnych na R22 od czasu akcji Bednarza pt " pragnę aby bojkotujący nie wrócili do końca życia na R22".
Nie, nie.
Cytat brzmiał tak:
Cytat:
Mam nadzieję, że ci ludzie dotrzymają słowa i oni na mecz z Zawiszą nie przyjdą i być może zrobią nam uprzejmość i nie pojawią się tutaj już do końca swojego życia
Kontekst:
Cytat:
Dla mnie kibic to jest ktoś kogo interesuje futbol. Dopinguje w różny dozwolony przez prawo sposób, ale który chce obejrzeć dobre widowisko - dodał prezes Wisły, przyznając jednocześnie, że każda inna osoba na miano kibica nie zasługuje, bo są też tacy, którzy przychodzą na stadion "załatwiać lewe interesy, czy popełnić przestępstwo". Zdaniem Bednarza problem rozpoczął się od momentu zerwania umowy dotyczącej "złotówki od biletu". Uważa on jednocześnie, że za zarządem SKWK stanęli ludzie, którzy nimi manipulują i dopóki tak będzie, nie widzi szansy na zawarcie jakiegokolwiek porozumienia.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując