martin_6 napisał(a):

|
Skoro ten temat i tak zamienił się w śmietnik i miejsce gdzie dyskusja ograniczyła się do wzajemnych wyzwisk i przytyków personalnych, to mógłbyś kerim powiedzieć, o jakie kłamstwo emj10 Ci chodzi (widocznie nie jestem na bieżąco z ploteczkami z tematu politycznego)
|
nie wiem czy kogokolwiek to jeszcze ciekawi, ale jak chcesz przypomnę , zarejestrowałem się w kwietniu 2014 , często zdarzało mi się punktować wypowiedzi emj10 bo były przyznam się jak na to forum co najmniej dziwne , na to emj10 zaczął powtarzać kłamstwo że niby moje konto to drugie konto użytkownika Drozda , tak się składa że Drozd też gostka mocno punktował, po kilku takich wpisach emj10 zaproponowałem adminowi sprawdzenie jego pomówień , niezależnie zwróciłem się do emj10 z propozycją, jeżeli moje konto jest kolejnym kontem Drozda to odchodzę z forum, jeżeli jednak kłamie to przeprosi i on odejdzie ,na to emj10 stwierdził że moje wpisy dodaje do ignorowanych , nie przestając jednocześnie dalej kłamać, dodam że administracja nie reagowała , dlatego gdy pojawia się wpis emj10 przypominam że to kłamca i człowiek bez zdolności honorowych, tyle na ten temat