|
Jak rozumiem przedmówców głównym problemem Wisły jest Smuda... Gdyby nie on to bylibyśmy mistrzami. Bo przecież nawet jak przez większą część sezonu byliśmy na 3 miejscu, a na wiosnę nawet na 2 to i tak dyżurni krytycy wylewali na niego pomyje. Więc skoro 2 miejsce to za mało, powinien być mistrz. Ciekaw jestem jaki trener wg Was zrobiłby dużo lepszy wynik? Bo wydaje mi się, że to czy nas będzie prowadził Smuda, czy ktoś inny nie ma większego znaczenia. Dla mnie zrobił dobry wynik, poskładał drużynę, skazywano nas na dól tabeli, a dopóki nie było plagi kontuzji byliśmy na podium. Trzeba się pogodzić z tym, że nie jesteśmy już piłkarską potęgą w Polsce.. Wróciły szare i nijakie sportowo lata sprzed ery TF. Im szybciej to zrozumiecie, tym mniej będzie płaczu na forum. Dostało mi się kilka razy na forum jak studziłem emocje jesienią. Ale jak ktoś się napalał na tytuł przed wiosną jak na rajską dziewice to nie ma pojęcia o piłce i jest sam sobie winien. Wyniki jesienią były ponad stan, bo omijały nas kontuzje i mimo, ze graliśmy kadrą 13-14 zawodników nie dało się tego odczuć. Na wiosnę zabrakło zmienników. Przy takiej kadrze nawet The Special One wiele nie pomoże..
|