AYALA napisał(a):

No przecież sam pisałeś że masz ogromne doświadczenie w samorzadzie i nie raz brałeś udział komisjach wyborczych a możliwość fałśzerstwa to wg. Ciebie moja mitomania.Natomiast liczba ćwierć miliona nieważnych głośów to normalne.
http://niezalezna.pl/55950-pis-chce-...-wyborow-do-pe
|
Gdzie są dowody na sfałszowanie wyniku wyborów? Znaleziono przykłady niechlujstwa niektórych komisji wyborczych. Myślisz że słupek PiS-u poprzez złożenie takich donosów skoczy w górę? Zrozum, że w komisjach siedzą też ludzie którzy są zwolennikami PiS-u i takie patrzenie komuś na ręce, nawet jeśli się nie ma nic na sumieniu nie jest mile widziane. Mężów zaufania nasyła głównie PiS z innych partii mi się nie trafili. Miałem raz taką fanatyczną moherową starszą Panią, która do 4-ej nad ranem patrzyła wszystkim na ręce nie wniosła oczywiście żadnych sprzeciwów co do przebiegu głosowania i liczenia ale co krwi ludziom napsuła to jej. Powiedz mi, czy chciałbyś czegoś takiego doświadczyć? Jeżeli wyniki wyborów były fałszowane na zorganizowaną skalę to poproszę o dowody i sam będę najgłośniej krzyczał żeby je powtórzyć.