Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2014, 04:27
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czemu Sagan grając w ŁKS niczym się nie wyróżniał, a kiedy przeszedł do Legii zaczął strzelac gole?
Co znaczy, że się nie wyróżniał? O którego Saganowskiego ci chodzi? Bo z tego co ja pamiętam, to on w wieku 17 lat wymiatał ostro naszą ligą grając w barwach właśnie ŁKS. Przymykając oko na pierwszy wypad w europę, gdzie głównie skupił sie na ruchaniu i balowaniu, to jednak nieszczęsny wypadek ścigaczem uciął wszystkie wielkie plany.
{Prawdę mówiąc, nie zmienia to faktu że włąśńie grą w ŁKS promował się do legii i gdyby nie ten wypadek po którym ponad rok do siebie dochodził, można by powiedzieć że było tak nawet dwukrotnie.

Ps.
W legii to nawet Sikorski by ładował bramy.

JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Ile meczy nam wybronił Misiek, a ile meczy wybronił Wolański? To raz, a dwa gość zagrał dopiero jedną rundę, parę razy złapał piłkę do rękawicy i już robi się z niego nie wiadomo jaki talent. Tak tylko przypomnę, że Zubas też miał być mega gwiazdą, bo dobrej jednej rundzie, a co się z nim dzieje to polecam sprawdzić. Jak dla mnie stawianie go przed Miśkiem to jawny idiotyzm, ale to tylko moje zdanie.
.
No co ty. Oni się poznali na talencie jakiegoś tam Wolańskiego po wnikliwej ocenie jego postępów zarówno na treningach jak i w ligowych spotkaniach.
Mieli go w kajecikach od dawna więc to oczywiste że oglądnieto większość spotkań Widzewa, co tylko potwierdziło ich wcześniejsze spostrzeżenia co do piłkarza .
Ja to doceniam, mam problem z oglądaniem własnej druzyny, dlatego śledzenie występów Widzewa musi świadczyć o chorej pasji.
Wolański nie jest pierwszym którego za wszelką cene chcą sprowadzić do klubu. Odkryty został wspomniany przez Ciebie Zubas, król strzelców Demjan czy bracia MAk. Był także Świerszczok, Boni, wypasiony Sadlok oraz walczak Lisowski. Za rozgrywanie miał się w Wiśle wziąść Alek Kwiek a murem nie do przejscia miał być Ukakh czy jak mu tam było.
Z grzeczności, nie wypada zapomnieć o ostatnim ich transferowym priorytecie...Piątku.

Obecnie Liga+ ma przerwę więc powinien być spokój. Później znowu im Węgrzyn rzuci z Przytułą trop i się zacznie...Dzieki bogu Smokowski zdążył przezytać smsa i póścił w eter, że Viśnia obiera kierunek Niemcy. Bo zaczynało się sondowanie pozyskania zawodnika w miejsce Brożka.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.06.2014 o godz. 05:55.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując