Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2014, 10:22
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
....Dysproporcja w formie Brozia pomiędzy tymi rundami jest zapewne przypadkowa .....
Chyba niedokładnie czytasz moje posty. Od dawna piszę, ze Smuda dostał dobry skład jak na naszą buraczankę, lepszy niż miał jego poprzednik Kulawik. Dostał przede wszystkim napastnika (16 goli).
Generalnei się z Tobą zgadzam - podstawowy skład jest dobry+.

Natomiast powątpiewam trochę w negatywną rolę jaką przypisujesz Smudzie.
Prawdą jest że piłkarze są przez niego zajechani natomaist ocenianie Smudy przez przyzmat rundy wiosennej i równoczesne branie jego wyników z jesieni jako punktu odniesienia jest mylące.

To tak jakbym raz robotę wykonał dobrze, drugim razem żle i stwierdził ze do tej roboty się zupełnie nie nadaję bo możliwości mam wielkie ale potrafię tylko i wyłącznie maścić.

Zastanawiam się również czy mówiąc iż Smuda ma do dyspozycji bardzo dobry skład na ligę, zbytnio nie faowryzujesz polityki sportowo-kadrowej Bednarza/Kapki.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 28.05.2014 o godz. 11:37.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując