Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2014, 08:43
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nie o to chodzi czy mam czy nie. Jest dokładnie jak piszesz - mieliśmy szczęście jeśli chodzi o transfery. Patrząc na naszą kondycję finansową były one na prawde dobre. Jacek może zapisać sobie plusa. Tak samo jak wyniki w pierwszej połowie sezonu - ponad stan - tu duuuuzy plus dla Smudy.
Ponad jaki stan ? Dobry skład na nasza buraczana ligę, z bramkostrzelnym Pawłem, który strzelał jak na zawołanie i po rundzie jesiennej był na pierwszym miejscu w tabeli Król Strzelców.

Cytat:
Jednak już przed sezonem widać było co się dzieje jak za granie wezmą się zmiennicy. Dlatego też Smuda mając doświadczenia życiowe jakie ma (np. sypiących się zawodników na wiosnę) nie liczył na wiele.
A od kiedy mu się zaczęli sypać ci zawodnicy ? czy czasem nie wtedy gdy juz można było zobaczyć, ze zespół jest źle przygotowany do rundy ? Znając jego wiosenne niewypaly z przygotowania różnych drużyn, też nie liczyłem na wiele.

Cytat:
Owszem, ale czy jest najsłabszy w całej układance? Nie sądze.
Jest dominującą przyczyną złych wyników? Nie.
Od trenera bardzo dużo zależy, co pokazuje przykład Ruchu, z zespołem, który był chłopcem do bicia nieznany nikomu trener zrobił 3 miejsce. Przeciętni zawodnicy jak na naszą ligę wiedza co mają grać, jak sie ustawiać. Nauczył ich taktyki. Widziałeś jakąś myśl taktyczną w grze Wisły ? Raczej jeden wielki przypadek.

Cytat:
Czy Kulawik miał szerszą ławkę? Tak.
Chyba w tramwaju.
Odpowiedz cytując