Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2014, 20:22
Tego szamba, które ma miejsce w Wiśle nie sposób komentować. Pozbywać się młodych zawodników mimo, że im się szansy nie dało, a przedłużając kontrakty z beznadziejnymi zawodnikami to Himalaje głupoty. Całą winę za ten burdel ponosi nie kto inny jak właściciel. Wiem, że będzie niezwykle ciężko o nowego właściciela, ale może właśnie nadszedł ten moment? Z całym szacunkiem dla Pana Cupiała, ale rządząc Wisłą przez 17 lat, nie potrafił wypracować konkretnej drogi, jaką miałby klub podążać. Nie wystawia mu to najlepszego świadectwa. Praktycznie co sezon była zmiana opcji. Nie da się tak zbudować dobrze prosperującego klubu osiągającego niezłe wyniki w Europie.

Może teraz mnie poniesie, ale ja obecny kryzys widzę jako coś co rozpoczęło się dużo wcześniej. Można to nazwać jako "bombe z opóźnionym zapłonem". Dla mnie tym okresem jest sezon 2007/2008 czyli moment, w którym pierwszy raz za rządów Pana Cupiała spadliśmy poniżej 3 miejsca.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując