Temat
:
Franciszek Smuda byłym trenerem Wisły Kraków - dyskusje, opinie, komentarze!
Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member
Od: 06.2007
#
2385
24.05.2014, 15:07
dzollo
napisał(a):
Po meczu z Gornikiem zal mi troche tego Smudy, chlop mysli, glowi sie jak tu to wszystko poskladac, udaje mu sie to w miare druzyna gra ladnie, mimo ze musi sie zmusic i wystawic w skladzie amatora typu Czekaj...mimo tego druzyna gra strzela bramki, a pozniej kontuzje i co ten chlop ma zrobic? Pada Pawel Smuda patrzy na lawke i mysli omg przeciez nie mam juz napastnikow...ale zaraz przypomina sobie ze ma jeszcze Pilkarza co potrafi prosto kopnac pilke...Gargula wchodz!!! Krzyczy Franek... zachwile pada Chrapek...Smuda znowu patrzy na lawke a tu co
Brak pilkarzy sami amatorzy na poziomie ligi okregowej.. no ale coz wchodzi Nalepa, a domiar zlego kolejna kontuzja, Sarki ktory sezon nie mial najlepszy w tym meczu gral dobrze a tu pech kontuzja... i co ma zrobic Franek? A no siega po kolejnego "pilkarza" z ligi juniorskiej ktory na 5 kontaktow z pilka 10 razy ja stracil...
Dlatego nie ma sensu jechac po Smudzie, bo bez zawodnikow nawet Murinho nic by nie zdzialal.
Ograli nas Drewniak, Oziębała, Iwan, Kosznik, Steinbors, Kurzawa, niechciany Sobolewski normalnie potrzeba Guardioli.
RAFi89
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do RAFi89
Znajdź inne posty napisane przez RAFi89