AntyMod napisał(a):

Tak Wy, zrobcie jakas oprawe, wyjazd konkretny, akcje Wislacka , grillowanie albo ....nie no - co ja pisze ....buahahahahah ...jedynie co umiecie to zalogowac sie na forum , i nie ma w tym nic zlego ,( bo zawsze byliscie tylko tlem dla NAS i robieniem Nam dodatkowej publiki - choc i z tym bylo ciezko ) tylko poziom waszego proBednarzowskiego szczekania zaczyna byc przykry, nie zycze wam tego ale czasem przychodzi mi do glowy co by bylo jakby parchate swinie zrobily Wam sredni wjazd pod kasy itp ....mieliby dywan z Wislackich Barw jak stad do Kłaja ..... na szczescie sa Oni glupi jka worek ziemniakow ... jeszce raz apeluje do proBednarzowej Armi Bialej Gwiazdy - ZROBCIE COKOLWIEK NA STADIONIE !!! NA WYJEZDZIE !!! ..bo jak narazie to mocni jestescie tylko przy klawiaturze
|
Ale złotóweczkę to od kazdego się chciało hipokryto.
domin_czyzyny napisał(a):

Też nie mam dobrego zdania o tych co strzelali racami. Ale nie wyobrażam sobie pójść do Bednarza i prosić go o odwieszenie zakazu.
Trzeba mieć honor.
|
Tu akurat się zgadzam. Przepraszać za coś czego się nie zrobiło to żenada. Z tym trzeba iść do sądu, a że dowodów jakichkolwiek brak więc sprawa jest na 100% wygrana.