Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2014, 23:09
raindog napisał(a):Wyświetl post
(...)
Myślę, że na komentarz co do Twojej działalności zbiorę się (może) za kilka miesięcy, jak cały ten cyrk się uspokoi. Całe to Twoje pajacowanie, tworzenie alternatywnej rzeczywistości ekonomicznej, wszystkie te żałosne teksty w stylu "umowa z totolotkiem to 2500 karnetów na C". Dlatego, że tego typu zakompleksione osobniki jak Ty i dwóch moderatorów trzeba piętnować.
Nie dlatego, że macie inne zdanie. Nie dlatego, że nie zgadzacie się z SKWK (sam mam mieszane uczucie co do akcji ze złotówką). Dlatego, że ewidentną satysfakcję sprawia wam mącenie, stawianie się w opozycji do "bandytów", zgrywanie znawców i intelektualistów w momencie, gdy tak naprawdę siejecie porutę. W....iacie ludzi. Lejecie z góry na dół na tych który niesłusznie dostali zakazy potem "dziwiąc" się (jasne), że jest podział i są emocje.

Jakbyś chciał jeszcze jakoś się dowartościować, to się nie krępuj. Wklej tego priva (najlepiej w całości) i niech forum oceni Od razu jednak Cię ostrzegę - jest tu masa gości którzy uważają, że mnie zmiażdżyli intelektualnie i są bardzo wokalni na ten temat. O palmę pierwszeństwa będziesz musiał powalczyć z nimi.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując