raindog napisał(a):

Myślę, że na komentarz co do Twojej działalności zbiorę się (może) za kilka miesięcy, jak cały ten cyrk się uspokoi. Całe to Twoje pajacowanie, tworzenie alternatywnej rzeczywistości ekonomicznej, wszystkie te żałosne teksty w stylu "umowa z totolotkiem to 2500 karnetów na C". Dlatego, że tego typu zakompleksione osobniki jak Ty i dwóch moderatorów trzeba piętnować.
Nie dlatego, że macie inne zdanie. Nie dlatego, że nie zgadzacie się z SKWK (sam mam mieszane uczucie co do akcji ze złotówką). Dlatego, że ewidentną satysfakcję sprawia wam mącenie, stawianie się w opozycji do "bandytów", zgrywanie znawców i intelektualistów w momencie, gdy tak naprawdę siejecie porutę. W....iacie ludzi. Lejecie z góry na dół na tych który niesłusznie dostali zakazy potem "dziwiąc" się (jasne

), że jest podział i są emocje.
Jakbyś chciał jeszcze jakoś się dowartościować, to się nie krępuj. Wklej tego priva (najlepiej w całości) i niech forum oceni

Od razu jednak Cię ostrzegę - jest tu masa gości którzy uważają, że mnie zmiażdżyli intelektualnie i są bardzo wokalni na ten temat. O palmę pierwszeństwa będziesz musiał powalczyć z nimi.