Wyświetl pojedynczy post
krwawy
Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2014, 22:16
Sorry że się wetnę, macie trochę podobnie jak w Legii wcześniej, my mieliśmy Miklasa który nic dobrego nie robił tak samo JB i długi konflikt. JB to średni piłkarz, prawnik z czapy a prezes to sami wiecie.
Bednarz to taka pipka która pod pretekstem chuliganów udaje że coś robi bo nic dobrego nie zrobi (on nawet jako piłkarz nie był specjalnie lubiany przez resztę zespołu). Mogę się mylić ale JB to raczej tarcza bosa i wciskanie kitów.

Druga rzecz, co można też wytłumaczyć nie lubieniem Legii to stadion, jak kiedyś tu dyskutowałem to mnie obśmiano że my to mamy trybuny ze szmatą zamiast dachu i parkingami a Wisła ma największe zaplecze, większa powierzania komercyjna, super dach itd ....
Stadionu nie chce Wisła, nie chce miasto, sponsorów na nazwę nie będzie, nikt nie chce i z tego raczej korzyści większych nikt nie będzie miał lub tylko koszta i za takie badziewie to moim zdaniem ktoś powinien beknąć.

Słabo to widać i trochę szkoda że wcześniej Wisła a teraz pewnie Legia będzie miała mistrza lub nawet dominacje poprzez słabość innych drużyn.
Odpowiedz cytując