emj10 napisał(a):

|
Arapaho na powaznie to piszesz o tekstach Korwina dotyczacych tego, ze akty pedofilskie w przeszlosci wystepowaly? Przeczytaj jeszcze raz a zobaczysz, ze przez zaslepienie dokonales interpetacji tych cytatow na swoja modle.
|
emj10- nie opowiadaj tu głupot- podałem wierne cytaty z wypowiedzi Korwina. Mówi to wprost i to wielokrotnie. NIe mam też powodów do zaślepienia- sam na niego głosowałem w przeszłosci - przyznaje że na zasaach takich jak większość jego dzisiajszych zwolennikow - antyestablishmentowo- nie zagłębiając się w to co mówi i wybierając kilka bardzo logicznych postulatów gospodarczych.Które nawet dzisiaj popieram. Ale co z tego ? Ten gość robi karierę na tym że mówi co mu slina na język przyniesie a jego zwolennicy dokonują ekwilibrystyk słownych żeby wytłumaczyć znaczenie co ich /Wasz guru chcial powiedzieć albo czego nie dopowiedział.
Glosujcie ludzie na kolesia który nie ma nic przeciwko obmacywaniu swojej córki przez pedofila. Ok. Niech sobie nawet na jedynke da Trynkiewicza.
Jakby nawet wygrali w parlamentarnych wyborach to jacy byliby ministrowie - kto od gospodarki, kto od spraw zagranicznych, kto w MON? Zna ktoś kandydatów?
Co do gospodarki to o lukach w logice i braku szczegółów można pisać całe wypracowania - mam program KNP na dysku i co ? same ogólniki- nawet ten koleś z KNP który wczoraj walczył z Zalewskim a ponoć jest od gospodarki nie potrafił powiedzić ile konkretnie będzie potrzeba % podatków na te minimalne wydatki w MON,MSZ i MSW.
W wystarczyło koledze z KNP zadać np. takie pytanie - " jeśłi ubezpieczenie i składki emerytalne nie będą obowiązkowe to co się stanie po 50 latach jeśli załóżmy (czemu nie?) że 60-70% młodych ludzi nie bedzie teraz odkładać? Tabuny bezrobotnych,napady,bandytyzm,alkoholizm." Pewnie usłysze wolność i takie jej prawa.....Dla mnie to byłaby anarchia- a emigracja by wyniosła 20 mln."
Nastepne pytanie : " Z czego będzie opłacane leczenie dzieci? Co z biednymi rodzinami?" Niech zdychają? " Co z ofiarami wypadków które się nie ubezpieczą? - wyrzucie ich ze szpitali ? "Sprywatyzować wszystko? - super KGHM,Orlen,Lotos,PGNIG,Bumar w 5 minut byłyby rosyjskie"