Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2014, 09:40
@fugiel
Alez mam podobne zdanie. Dlatego tez cieszę się z kazdej złotówki więcej. Dobry i Totolotek na poczatek a patrząc na naszą sytuacje finansową pozostaje tylko się cieszyć. Tak samo jeśli chodzi o transfer Chrapka - niech chłopak idzie się rozwijać dalej. Poza kasą, dobry rych marketingowy po stracie Stolarskiego - pokazuje że u nas też można się wybic.

Jest i Totolotek, są pieniądze z Chrapka - same dobre wieści.

63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
To jak ja widze ze to normalne ze prezes jest wazniejsza persona w klubie niż kibic to ja już nie mam pytan...swiat się całkowicie po.......il...
Jeszcze tego nam brakowało żeby kibice byli 'ważniejsi' od trenerów, prezesów czy piłkarzy.
Po co chcesz być ważniejszy?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.05.2014 o godz. 09:43.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując