huberix napisał(a):

|
Ludzie opamiętajcie się. Rozumiem, że nie każdy może mieć prawdziwy pogląd na sprawe, bo media itd.
|
Wybacz, zapomniałem, że Ty wiesz o całej sprawie wszystko

Zwykle ni pisze takich rzeczy, ale nie znosze, kiedy ktoś uzurpuje sobie prawo do jedynej, prawdziwej racji, a całą resztę a za ślepych.
I nie pisze tego naprawdę, bo jestem przeciwnikiem strajku. Wiem, jak działają media, ale podejrzewam, ze poza najbardziej zainteresowanymi osobami (Bednarz i przywódcy SKWK) niewielu więcej ma pełen ogląd sytuacji.
Jestem naprawdę daleki od sugerowania, ze chociaż jedna ze stron mówi opinii publicznej całą prawdę.
Co do Chrapka... No cóż, jakby grał w Legii, to dziś przynajmniej koło 2,5 mln ojro byśmy skasowali, ale że o naszych problemach finansowych wie każdy, to i cena nie powala. Wbrew szystkiemu, mam nadzieję, że te pieniądze pozwola nam na spłatę choćby części długów i zaczniemy znów jako biedacy, ale z czasem uda nam się odbudowac, choć to temat na kilka lat. Powinniśmy patrzyć na przykład Dortmundu i wysyłac naszych ludzi na staże właśnie tam (z tego co kojarzę, oni bardzo chętnie dzielą się swoją wiedzą).