|
Wy nie chcecie poznać zdania drugiej strony. Znacie wszystko tylko z mediów. Bednarz nas okłamał nieraz.
Wali was SKWK - ok, to potrafię zrozumieć, ale czy chcecie żeby prezesem dalej był ktoś kto kłamie jak przy kontakcie Sobola, sprowadza Sikorskich i testuje miliony bramkarzy ? Ten facet nie zna się kompletnie na swoim zawodzie. Dobry prezes stara się utrzymywać dobre kontakty z kibicami, bo to ludzie którzy pzynoszą pieniądze.
Mówi, że kibice są nieważni, a jak widać piłkarze mają inne zdanie.
'' Rozjebmy to co kochamy, bo ktoś nas chciał zrobić w chuja.'' - @s1mone, nikt tu niczego rozpierdalać nie chce. Bednarz to człowiek niekompetenty i w dodatku kłamca. Nie ma innej możliwości wywalenia go jak bojkot ( bo puste kieszenie bolą najbardziej ) - Pisałem to kiedyś - Wolę chodzić na mecze w IV lidze z satysfakcją, że nie dałem sobą manipulować i patrzeć na działania węża. Nie chcę IV ligi i tego wszystkiego, ale ten klub z Bednarzem na pokładzie na prostą nie wyjdzie. Praca w Wiśle wiąże się z byciem człowiekiem z klasą.
Taki jacuś, legionista przyjdzie do klubu, da zakazy ludziom którzy pili piwko w restauracji i na Wisłę chodzą od kilkunastu lat. Co byście sądzili o nowym szefie, który daje zakazy(wywala z pracy) 500 osób z czego dajmy na to 10 jest winnych( bo race odpalili jakby nie było), mimo że niewinni ludzie pracowali kilka lat w firmie, zostawali po godzinach(dawali na bilety itd.), a tu nagle głośne : Wypier*alaj ! Chodząc na Wisłę teraz bardziej rozwalacie ten klub niż osoby bojotujące. Inni prezesi potrafią prowadzić dialog i żyć w dobrych stosunkach z ''bandytami'' jak to niektórzy nazywają.
Nikt nie bęzie podpisywał lojalki, jak za komuny ! cwel daje zakazy, a ktoś ma do niego na kolanach ( osoba która chodzi na mecze od np. 30 lat i naprawdę kocha ten klub)
|