Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2014, 20:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Mikke wypowiada się tak, jakby był pewien na 100 % , ze takiego zamachu nie było. Nie mając wiedzy naukowej na ten temat i wobec faktów jakie przedstawiają naukowcy światowej sławy powinien jako polityk niby logiczny, zamknać jadaczkę a nie śpiewać w chórze miernot laskowych opłacanych przez Tuska.

Faktycznie warto czasami poczytać:
Po pierwsze mówimy o holocauscie.
Po drugie. Sam stwierdzał, że historycy ciągle na ten temat polemizują z jednego powodu:
Dowodów na to nikt nie przedstawił.(Tak samo jak nie ma dowodów na zamach). Nie wiem o jakie dowody chodzi. Nie jestem historykiem, być może chodzi o zapisy rozmów, dekrety, zapisy z zebrań, konferencji, świadków etc. Dałem linki po uploudzie wyżej, gdzie można liznąć tematu.
Po trzecie: Warto posłuchać dokładnie Mikke wypowiada się że nie ma na dowodów(bo jakby były, to by ktoś przedstawił ) że wiedział co się dzieje w obozach A nie, że nie było holocaustu.
Dlatego wam tłumaczę o zabiegu socjotechnicznym jaki Mikke stosuje chcąc wywołać pożądany efekt, który wywołuje

Odnoście manipulacji Pallada czyli o gwałcie

http://wmeritum.pl/kobiety-lubia-gwa...wego-rozsadku/

Cytat:
Tyle o demagogii, teraz o gwałcie (dla urażonej inteligencji części studentów-prawników drugiego roku prawa: tak, fachowym stwierdzeniem, prawniczą terminologią jest określenie „zgwałcenie” jako przestępstwo na tle seksualnym, a „gwałt” to znamię przestępstwa rozbójniczego oraz przestępstwa piractwa ze 166 art. kk). Paweł Kowal przytoczył fragment książki JKM, w której to pisał do młodych mężów z sugestią taką, że jeśli żona czyni awantury z rzeczy mniej lub bardziej istotnych, niekoniecznie może mieć to właśnie na myśli, a po prostu niewypowiedzianą wprost chęć współżycia. Można się z tym zgadzać lub nie (ja osobiście z doświadczenia się zgadzam), ale stwierdzenie Pawła Kowala – właściwie jego zrozumienie tego fragmentu – iż jest to zachęta młodych mężów do gwałcenia żon, gdy te na coś się skarżą, jest… No właśnie, czym? Przesadziłem ze słowem „zrozumienie”. Paweł Kowal nie jest na tyle głupi, by w ten sposób rozumieć te słowa – on dobrze wie, że łatwo je zmanipulować i wie, jakie reakcje wywoła to u idiotów i co usłyszą zewsząd lemingi. Co powiedział prezes KNP?

- Czy kobiety chcą być gwałcone? Dobrze zrozumiałam?
– Znaczy gwałcone. Co to znaczy gwałcone? Kobiety zawsze udają, że pewien opór stawiają i to jest normalne chyba, nie?
– A co to jest według pana gwałt?
– Powiedziałem wyraźnie: pokonywanie pewnego… bo trzeba wiedzieć, kiedy można, a kiedy nie można.
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 20:57.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰