palikot napisał(a):

Pokaż mi dowód na to, że był Zamach w Smoleńsku i zamordowano 96 osób - bo tak twierdzi Kaczor
http://wpolityce.pl/polityka/143471-...chana-zbrodnia
co do pogrubionego: Więc dlaczego historycy ciągle polemizują o tym, czy wiedział, czy nie?:
http://histmag.org/David-Irving-Hitl...lokauscie-4680
Warto poczytać trochę zamiast .......ić głupoty. Temat jest dosyć śliski, Korwin przytacza tylko opinie historyków, powołuje się na badania, jest skandalistą, bo mówi rzeczy niepopularne, ale niewykluczone, że nieprawdziwe! Robi to w takim okresie, gdzie potrzeba jest, aby był medialny bo idą wybory i z tego względu, że zna się na psychologii i wie jak oddziałuje przekaz medialny. Stąd te kontrowersje. Druga strona oczywiście to chce wykorzystać we swoją stronę, wiadomo w jakim celu.
Przestańcie się dawać manipulować jak dzieci... On nie jest głupi, jest bardzo wyrachowany. Te wszystkie teksty o kobietach i hitlerze mówi z premedytacją!
|
Mikke wypowiada się tak, jakby był pewien na 100 % , ze takiego zamachu nie było. Nie mając wiedzy naukowej na ten temat i wobec faktów jakie przedstawiają naukowcy światowej sławy powinien jako polityk niby logiczny, zamknać jadaczkę a nie śpiewać w chórze miernot laskowych opłacanych przez Tuska.
Faktycznie warto czasami poczytać:
Cytat:
Jakie dowody przedstawiliście na to, że JKM myli się i Adolf Hitler wiedział o holokauście?
Przedstawiliśmy jako dowód fragmenty książki Markusa Tiedmana „W Oświęcimiu nikogo nie zagazowano”. W książce tej mamy konkretne wypowiedzi oprawców III Rzeszy – Rudolfa Hessa, komendanta obozu Auschwitz. Spotkał się on z szefem SS Himmlerem, który powiedział, iż Hitler nakazał ostateczne rozwiązanie kwestii żydowskiej, a my SS – musimy wykonać ten rozkaz. Jest też wypowiedź Adolfa Eichmanna, który powiedział: „Haydrich wezwał mnie do siebie. Zameldowałem się a on mi powiedział: ‘Führer rozkazał fizyczną eksterminację Żydów’” Są też wypowiedzi samego Hitlera mówiącego o fizycznej eliminacji Żydów. Powtórzę jeszcze raz: z polskiego sądu idzie bardzo zły sygnał do Europy i świata. Powiedziałem to zresztą w mowie przed sądem. No i Sąd Okręgowy w Warszawie poległ.
|